lauantai 16. marraskuuta 2013

Kiitti ja kuitti

19.10.2013 063-003
Niinkuin mä olen sanonutkin, on tämä blogi ollut tärkeä paikka vuodattaa kaikki sisäiset angstit ja joskus ehkä ilon hetketkin. Mä olen kuitenkin miettinyt tätä blogia ja tämän kohtaloa tässä jonkin aikaa, ja tullut siihen tulokseen että ehkä kannattaisi lopettaa ennen kun jää paha maku suuhun. Blogi on jäänyt jumittamaan paikoilleen. On myös ahdistavaa tietää, kuinka moni tuttu tätä blogia lukee ja tietää meidän elämästä paljon enemmän kuin tarvitsisi. Enkä nyt tarkoita sukulaisia ja muita läheisiä ihmisiä, vaan niitä "tuttuja", joiden kanssa en kuitenkaan oikeassa elämässä ole missään tekemisissä. 
Blogi on nyt siis tullut tiensä päähän ilman sen kummempaa draamaa. Voi olla, että päätös oli hätiköity ja voi olla, että aloitan joskus uuden blogin jossain muussa osoitteessa.
Kiitos kaikille Karriboon kamuille jotka olette roikkuneet mukana menossa! Nyt se on moikkamoi ja halataan kun tavataan!

25 kommenttia:

 1. EI! HEINI EI! Älä tee tätä! :D Tää on parasta luettavaa mitä ikinä voi olla! Et sä voi jättää meitä näin! HEINI! :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :( Oonko kauhea ihminen, jos vastaan vaan että kyllä mä nyt vaan jätän? :D

   Poista
 2. Hei sulla piti olla uus draivi tätä bloggausta kohtaan, et sä nyt voi lopettaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mulla olikin, mut kyllä mä nyt silti lopetan :D Ainakin toistaiseksi ja ainakin tämän blogin.

   Poista
 3. Eiiiii! Tää on ihan huippua luettavaa , ja on ollut tosi kivaa seurata teidän eloa Ranskassa ! Älä lopeta jooko :D

  VastaaPoista
 4. Harmi :( Tää blogi on yks lemppareista ja harmittaa ihan hirmuisesti, että lopetat :/ Mutta kivaa jatkoa teille sinne kauas! :)

  VastaaPoista
 5. No voi höh mitä uutisia lauantai-iltaan :( Ymmärrän lopettamisen syyt erittäin hyvin, kyllä muakin ahdistais jos "turhat tutut" tietäisi liikaa. Harmittaa silti! Tulee ikävä Karrin söpöä nassua ;) Kaikkea hyvää jatkoon ja kiitos kuluneesta! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi harmi juttu, tää on yks parhaimmista blogeista joita luen! Ja olisi ollut mukavaa seurata teidän arkea siellä Ranskassa, ootte ihana perhe :) Miettisit vielä, oot huippu kirjottaja ja innolla odotan aina uusia tekstejä, tätä tosin en osannut odottaa..

  Ihanaa aikaa teille kaikille Ranskaan :)

  VastaaPoista
 7. Voihan höh. Ihan paras blogi mitä oon lukenu ikinä, sulla on niin hyvät jutut ja mukavan arkinen blogi, ei liian pinnallinen! Monesti illalla ennen nukkumaan menoakin pitänyt käydä kurkkaamassa karribooboo.blogspot.com jos ei uni tuu. :D Heh! Harmi kun lopetat, mutta silti ymmärrän pointin kyllä:)
  Kaikkea hyvää teille sinne Ranskaan! Nauttikaa elosta ja niin edelleen..:)
  -fani

  VastaaPoista
 8. Voi ei. :( Teidän juttuja sieltä Ranskatsta on ja olis ollut kiva lukea. :/ Toivottavasti palaat pian takaisin, mutta jos
  et, niin kaikkea hyvää teidän koko perheelle. :)

  VastaaPoista
 9. Yleisön pyynnöstä...JATKA, mutta vähennä yksityisyyttä. Älä kerro asioita joita et halua, kerro enemmän yleisellä tasolla. Olet loistava kirjoittaja, humoristi ja annat monelle mielihyvää tarinoillasi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä kyseisen anonyymin kanssa! Olisi kuitenkin kiva kuulla kuulumisia sieltä Ranskasta, mutta päätöshän on sinun mutta toivoisin kovasti että miettisit vielä... :)

   Poista
 10. Mä tiedän ton fiiliksen, oon miettinyt ite samaa ja nyt oon päättänyt vuoden loppuun funtsailla mitä teen. Lopetanko vaiko en. Ois myös aika houkuttava ajatus aloittaa ihan puhtaalta pöydältä, ihan uusilla nimillä ja niin, ettei kukaan pystyisi tunnistamaan samaksi bloggaajaksi. Pitää miettiä :)
  KIvaa eloa teille sinne!

  VastaaPoista
 11. Voi ei :/ niin mälsä uutinen :( Yksi parhaimmista blogeista ikinä ja hyvällä tavalla erilainen.. ymmärrän kyllä hyvin nuo syyt,mikset halua jatkaa. Mutta toivon, että palaat vielä. Jos niin ei käy niin hyvää elämää teidän perheelle! <3 olette rohkeita!

  VastaaPoista
 12. Höh!! mutta ymmärrän kyllä. Blogiasi oli mukava seurata, teillä on ihanat lapset ja kirjoitat kivasti. Kaikkea hyvää teille kaikille sinne Ranskaan, toivottavasti saisi vielä joskus lueskella kuulumisianne. :)

  VastaaPoista
 13. Ihan hanurista tämmönen :D

  t: Kuukauden laiskin bloggaaja....

  VastaaPoista
 14. Eikääää:(!! No onnea ja onnea teille sinne ranskaan:) !

  VastaaPoista
 15. Harmi. Päätös on kyllä ymmärrettävä. Silti ketuttaa. Blogiasi on ollut mielenkiintoista seurata. Kaikkea hyvää jatkossa teidän perheelle.

  VastaaPoista
 16. Sacre bleu!!! Älä vie mun lemppariblogiani eeeiiii älä tee sitä..!!

  VastaaPoista
 17. Voi ei.. Blogiasi on ollut mukava lukea, kirjoitat niin mahtavasti! Mutta joka tapauksessa oikein hyvää jatkoa teille!

  VastaaPoista
 18. Teidän juttuja tulee ikävä. :-) Kaikkea hyvää! ♥ J

  VastaaPoista
 19. Anna mä arvaan.. Joko muutatte takas Suomeen tai eroatte, etkä jaksa selitellä asiaa täällä joten päätät lopettaa blogin.. Jotain draamaa tähän liittyy.. Hyvät jatkot teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah. Onneksi mun ei ole ikinä tarvinnut "selitellä" mitään omassa blogissani. Ja voisikohan olla, että juuri sunlaisesi näpsäkät koti-sherlockit on yksi syy miksi mua ei nimenomaan kiinnosta enää kirjoittaa blogia? ;) No mutta, haaste on heitetty! Nyt vaan koluamaan mun facebookit ja muut läpi ja etsimään mitä draamaa tähän liittyykkään! Lupaan, että tulet pettymään :D

   Poista