maanantai 4. marraskuuta 2013

Kattilapäästä Koskisen Sauliksi

Kollaasit2-001
Joku on ehkä saattanutkin huomata Karrin äärettömän epätasaisisen otsatukan ja melko pottamaisen mallin muutenkin. No, itseasiassa Karrin ex-pottatukka onkin niin aito potta kuin vain olla voi, sillä tuo malli leikattiin ihan oikeasti kattilan mukaan. Laitettiin Karrille kattila päähän ja leikattiin reunoja pitkin. Hiusmallikokeilu sekin, koska kaikkea pitää kokeilla ja niin edelleen, mutta ei ehkä päädy enää uudestaan kokeiltavien listalle. 
Edes kattilapotta ei kuitenkaan pitänyt Kartsan kurittomia kutreja ojossa, nimittäin tuonne taakse muodostuu aika tuollainen "kananperse"-malli. Se on ihan hirveä, mutta siitä ei vaan pääse eroon vaikka olisi millainen velho. Tai ehkä pääsisi, jos olisi valmis käyttämään jotain tosi hienoja aineita mutta jokin järjen(?) ääni mun pääni sisällä sanoo että: "Älä hyvä nainen ala käyttämään kaksivuotiaan pojan tukkaan hienompia (ja kalliimpia) mömmöjä kuin omaasi." Jotenkin se tukka vaan aina nukutun yön jälkeen muuttuu tuollaiseksi linnunpesäksi, johon Karri itseasiassa säilöö jopa Legojakin jotka voi sitten kätevästi vetäistä hiusten seasta tylsänä hetkenä kehiin. Neroa.
Tänään oli kuitenkin sateinen ja muutenkin tylsä päivä, ja mietittiin Juhon kanssa että mitäs tehtäisi. Juho sai kuningasidean leikata Karrin tukka kokonaan pois. Mulle se ei käynyt, over my dead body. Mä en myöskään tykkää "munkkitukasta", eli siitä parin millin sängestä, ihan vaan siksi koska se on niin tylsä. Googletin sitten MIESTEN hiusmalleja, ja löysinkin aika hienon leikkauksen. Sivuilta ja takaa tosi lyhyen, päältä pidemmän. Näytin kuvan Juholle ja käskin laittaa sakset heilumaan, koska Juhohan on tämän talouden tukkavelho, ja etelä-Ranskan Franck Provost.
Karri katsoi kiltisti lastenohjelmia ja Juho leikkasi tukkaa. Mä itkin henkisesti verta ja muitakin ihmiskehon eritteitä, kun mun pojastani tuli niin ison näköinen. Vaikka isohan se onkin, ainakin jollain mittapuulla, 2v4kk herranjumala. Aluksi Juho noudatti tarkasti mun antaman kuvan ohjeita, mutta jossain kohtaa kuului se perinteinen "Hups, nyt meni vähän liikaa. No, tää on mun oma tulkintani tosta kuvasta sitten". Ja ihan hyvähän siitä tulikin, vähän tuollainen Sauli Koskis-henkinen. 
Tällä päällä kehtaa leikkipuistoissa riehua, enkä epäile heittää ilmoille väitettä että tässä on kyllä näiden kulmien komein kundi.

8 kommenttia:

 1. on kyllä magee lopputulos! :)

  VastaaPoista
 2. VAU, tule J-J pian takaisin, täällä olis jonossa asiakkaita tuollaiselle " MONSIER MOSSELLE", Karri on suloinen vaikka missä tilanteessa, mutta nyt on kyllä tosi komeat pojan hiukset ! Lämpimät ajatukset teille kaikille mustasta ja märästä Marttilasta!

  VastaaPoista
 3. Vau miten hienot hiukset! Karri on kyllä söpö :)

  VastaaPoista
 4. Vaude! Tuo on hieno! :)
  Ja repesin tuolle legojen säilytykselle! :DDD

  VastaaPoista
 5. Ou mai gaaad! Jos Karri ei ois nooin nuori, nii oisin siinä heti kiinni. ;)) noooh vitsivitsi, tosi komea on!

  VastaaPoista
 6. Tuli kyllä pienelle miehelle makee tukka!

  VastaaPoista