perjantai 25. lokakuuta 2013

Karrin leikit

Karri on oppinut leikkimään itsekseen niin, että leikeissä on joku juonikin. Itsekseen Karri on kyllä osannut touhuta aina, mutta ennen "leikki" oli sellaista että Kartsa saattoi vaikka kerätä kaikki muumit käsiinsä ja kannella niitä ympäri kotia, ehkä välillä heittää ne johonkin nurkaan, kerätä taas käsiinsä ja kannella vähän lisää. Nykyään Karri leikkii ihan kunnollisia leikkejä, joissa tapahtuu asioita (yleensä sellaisia joita Karrille itselleen on tapahtunut), ja joissa on vuorosanoja. Niitä leikkihetkiä on välillä ihan hillittömän huvittavaa seurata, vaikka harvoin Karri päästää leikkiensä lähelle ketään. Toinen tällähetkellä kova juttu on värityskirjat. Karri sai enoltaan tuollaisen tosi hienon värityskirjan, ja MUN tekisi mieli värittää sitä (kyllä, luitte oikein, mun tekisi mieli salaa värittää lapseni värityskirjaa). Samalla katselen kauhulla sivusta, kun Karri värittää yhdellä värillä koko sivun ja tulee ylepänä sanomaan "LALMIS!" (=valmis).
Tänään mä seurasin kun Karri leikki parvekkeella muumitalollaan. Vuorosanat meni suurinpiirtein näin:
"Äkkiä sisälle! Kaikki sisälle! Nuuskamuikkunen on palannut! Nuuskamuikkunen etelästä. 
Hei Nuuskamuikkunen, tule syömään, nälkä! Nipsullakin nälkä. Mitä haluaisit Nipsu? Ööö, aijaa, muroja! Joo, saat. Muroja ja maitoa myös, ole hyvä. Ööö, joo, kiitos. Namnamnam. Sitten pyyhitään kädet, noin, hyvä. Onko pisuhätä? Ööö, joo, pisu tulee, äkkiä potalle! Hyvä nipsu! Missä mamma on? Aaa, mamma on nukkumassa. Shhh kaikki hiljaa, mamma nukkuu. Apua mörkö tulee! Ei mahdu mörkö sisälle. Hattivatitkin tulee, pelottavaa! Hattivatti talossa, kaikki laivaan! Apuaaa!"
25.10.2013 013-001
25.10.2013 020-001
25.10.2013 027-001
25.10.2013 034-001
25.10.2013 038-001
25.10.2013 066-001

5 kommenttia:

 1. Haha, mahtavat vuorosanat :D Meillä leikit on tällähetkellä tuossa kanniskellaan ja viskotaan vuoronperään-vaiheessa. Tai sitten poika tulee ja kiskoo jomman kumman meistä vanhemmista lattialle kerämään legoista torneja ja menee itse toiseen huoneeseen soittamaan pianoa tai repimään vaippoja alas hoitotasolta. Oma poika tällähetkellä 1v3kk Järkileikkejä odotellessa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan vähän vaatteita siellä tarvitaan, täällä on kylmää ja märkää,räntää ja mustaa! Nauttikaahan!

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtava muumileikki :--) Sai jättisuuren hymyn huulille!

  VastaaPoista
 4. Voi ihana Karri! :--D Ps. Mä luin eilen sun parin kuukauden postaukset läpi kun tajusin että hitto te ette ookaan lomalla vaan ootte muuttaneet Ranskaan! Enkä voi kun sanoa, että WAU mitä rohkeutta. Mä oon niin kade! Mä en ikinä uskaltaisi :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköistä! Voitko tehdä kotiesittelypostauksen meille? :)

  VastaaPoista