torstai 31. lokakuuta 2013

Halloween

31.10-001
Me ei olla ikinä vietetty halloweeniä mitenkään (ellei ala-asteen kuumimpia seurapiiritapahtumia, halloweendiskoja, lasketa mukaan), mutta nyt tänävuonna mä päätin että pidetään (perheen kesken ihan vaan) halloween juhlat. Oikeastaan mun ideani lähti siitä, kun olin Carrefourissa ruokaostoksilla ja näin hyllykaupalla halloweenkrääsää. Etsin jopa pinterestistä kaikkia hienoja ideoita halloween asuihin ja ruokiin, ja olin ihan innoissani siitä että kerrankin voidaan juhlia jotain ihan turhaa. Sitten unohdinkin koko halloweenin, kunnes tänään aamulla tajusin että ollaan pahasti myöhässä. Ajattelin kuitenkin ostaa edes kurpitsan ja kaivertaa siitä lyhdyn, mutta eihän kaupoissa mitään kurpitsoja enää tänään ollut. Kaikkialta loppu. Myöskään Karrille ei enää löytynyt mitään naamareita, eikä herranjumala edes halloweenvärisiä (mustia ja oransseja) ilmapalloja. Niimpä päätin  luovuttaa, ja olla muistamatta koko turhaa juhlaa. Juho kylläkin kaiversi mulle lohdutukseksi appelsiiniin lyhdyn, ja nyt kun tuolla on poltettu kynttilää, haisee kaikkialla ihan appelsiini. Kartsa sai myös halloween tatuoinnit kaupan sellaisesta "tatuointiautomaatista". Tatuoinnissa on suden kuva, mutta Karri luulee sen esittävän lepakkoa. Mun kauhunaamarina toimii omasta takaa turvonnut ja tulehtunut silmä. Siinä vasta halloweenmuotia 2013 kerrakseen.
Täällä halloween on paljon isompi juttu kuin Suomessa, ja meillä kävi ovellakin noitia ja haamuja karkkia kerjäämässä. Ulkona näkyi nyt illalla paljon naamiaisasuihin pukeutuneita ihmisiä, ihan aikuisiakin, ja meidän vastapäisessä talossakin on näköjään jollain naamiaiset.
Täällä vietetään pyhäinpäivääkin jo huomenna, toisin kuin suomessa jossa ko. päivä on siirretty viikonlopulle. Me tuskin tehdään huomenna mitään sen kummempaa kuin hengaillaan leikkipuistossa ja ehkä siivotaan vähän, jos jaksetaan.
Nyt tekisi mieli vielä katsoa joku oikein kunnon kauhuleffa, mutta eihän tuolta telkkarista tule muuta kuin Matrix ja joku ranskalainen versio Idolsista. Mikä se sellainen halloween on, jolloin telkkarista ei tule kauhua?!

Ps. Ihan hullua että huomenna on jo marraskuu eikä vieläkään tarvitse edes pitkähihaista paitaa käyttää!

Pps. Myy on viimepäivinä (vahingossa?) ryöminyt pieniä matkoja eteenpäin! Yritän kuvata videolle vaikka huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti