lauantai 5. lokakuuta 2013

Bon voyage

Laukut pakattu, uudet rattaat hankittu, ihmiset hyvästelty, Karrille hankittu "Karibou"-niminen värityskirja matkalle,  miljardi kertaa tarkastettu että kaikki 4 passia on mukana, ja lapset saatu nukkumaan. Aamuyöstä lähdetään Helsinkiin ja sanotaan Suomelle morjens! Vähän jännittää, että mitenköhän mahdetaan selviytyä matkasta noiden kahden alle metrinmittaisen kanssa, mutta eiköhän me perille päästä enemmän tai vähemmän henkisesti riekaleina. En kyllä ole kateellinen niille, jotka meidän kanssa samalle lennolle joutuu (ainakaan jos on suunnitellut nukkuvansa koko lennon).

"Ja kuinka sitten kävikään"- osuus tulee sitten, kun ollaan saatu hankittua nettiyhteys uusilla hoodeilla! Mutta siihen asti se olisi moikka!

2.9.2013 094-002

6 kommenttia:

 1. Ääk oon niin kade, ootte hulluja! ;) Kiva nähdä miten teidän käy, jos sitä vaikka itsekin vielä joskus uskaltais tempasta... Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 2. Jännää! Toivottavasti lento menee edes siedettävästi ja muutenkin kaikki menee hyvin. :)
  Voi vitsit teillä tulee varmasti olemaan hieno vaihe elämässä, vaikka varmasti moni asia huolestuttaa ja aluksi on sekavaa. :) Mä odottelen postauksia uudesta maasta! :)

  VastaaPoista
 3. Turvallista matkaa, ja mukavaa reissua! :)

  VastaaPoista
 4. Turvallista matkaa ja onnea uuteen elämään! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa reissua ja jatkoa odotellaan!!

  VastaaPoista
 6. Turvallista matkaa ja hauskaa seikkailua teille kaikille!

  t. Emma

  VastaaPoista