torstai 12. syyskuuta 2013

Stressi ja helpotus

Ollaan oltu alkuviikko Imatralla (haureuden kattilassa), mummolassa (siis mun mummolassa, lasten isomummolassa) rentoutumassa. Rentoutumista tässä on tosiaan kaivattukin, koska stressi alkaa painaa päälle. Tavaroita pitäisi pakata, miettiä mitä kaikkea otetaan mukaan ja mitä ei. Kaikenmaailman käytännön asioita pitäisi hoitaa ja samalla kokoajan on sellainen pieni paine, että entä jos joku meneekin pieleen ja löydetään itsemme ulkomailta polvia myöten siinä keltaisessa nestemäisessä tavarassa.
Kaikki tällaiset elämänmuutokset olisi huomattavasti helpompia, jos ei tarvitsisi huolehtia kenestäkään muusta kuin omasta itsestä. Olisi ihan sama missä sillan alla sitä asuu ja voisi elää vaikka puolivuotta pussinuudeleilla.
Onneksi meillä alkaa olla nyt asiat jotenkuten järjestyksessä. Tänään saatiin lopultakin tietää että saatiin yksi kiva asunto. Se oli helpottava tieto se, koska asuntojen kanssa on tässä taisteltu jo hetki jos toinenkin. Ainakin jos joku on todistettu niin se, että ranskalaiset on maailman huonoimpia vatsaamaan sähköposteihin!

Lokakuun alussa me sitten lähdetään. Kolmen viikon päästä aika tarkalleen. Kahden viikon päästä pitäisi kantaa tavarat ulos tästä nykyisestä kodista, ja täällähän on tällähetkellä aikamoinen kaaos. Tuntuu aika mahdottomalta tehtävältä saada kaikki järjestykseen ja mukaan tulevat jutut ehjänä perille Etelä-Ranskaan. Mutta eiköhän tästä selvitä! Nyt mä juon appelsiinimehua, syön pringlesejä, ja yritän sulkea silmäni tältä sotkulta ja kaaokselta!
12.9.2013 011-001
12.9.2013 014-001
12.9.2013 024-001
12.9.2013 036-001
12.9.2013 056-001
12.9.2013 061-001
12.9.2013 088-001
12.9.2013 121-001
12.9.2013 145-001
12.9.2013 146-001
12.9.2013 183-001
12.9.2013 204-001

14 kommenttia:

 1. Ranskaan..Vautsi! Haluaisitko jossain vaiheessa kertoa enemmänkin aiheesta? (ymmärrän kyllä jos tuntuu liian henkilökohtaiselta) Aijotko jatkaa blogiasi siellä? Se olisi huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti tulen kertomaan tässä pikkuhiljaa kaikenlaista :) Ja aion kyllä jatkaa! Varmaan yritän vähän aktivoitua tämän kanssa enemmänkin, kun sukulaisetkin (ja kaikki muutkin tietysti) voi täältä sitten seurata miten meillä menee... :)

   Poista
 2. Wau wau wau! Ranskaan!
  Meettekö ihan olemaan vaiko jompikumpi työn perään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vähän sekäettä, aluksi oleillaan vähän aikaa mutta sitten Juho aloittaa työhommat :)

   Poista
 3. Voi teillä on jännät ajat siellä :-) Hurjia uusia muutoksia! Olisi mahtavaa kuulla Ranskajutuista enemmän. Ja voi miten Myy vain kasvaa ja kaunistuu :-) Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiköhän niistä lisää tulekin :) hyvää viikonloppua sinnekin!

   Poista
 4. Ai kun Karri on kuvissa niin ihanan tyylikkäänä. :)

  VastaaPoista
 5. Onko Karrilla muuten tyttöjen puolelta ostettu noita housuja?:) Itsellä melkein samanikäinen poika ja oon miettiny monesti kehtaisko ostaa tyttöjen puolelta just noita ihania värikkäitä housuja kun poikien puolella on monesti aika huonot valikoimat..
  :) Ainakin tosi tyylikkäiltä näyttää Karrin päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karrilla taitaa olla itseasiassa kaikki pitkälahkeiset housut tyttöjen puolelta. On niitä ihan perus yksivärisiä leggingsejä mustina ja harmaina, ja sit noita farkkuja/farkkuleggingsejä. Noikin kolmet housut mitkä tässä postauksessa näkyy, on kaikki Kappahlin tyttöjen osastolta :) tyttöjen puolen housut on paljon kivemmän värisiä, ja lisäksi noi farkut on mukavampia jalassa kun ne joustaa paljon enemmän kuin ne poikien puolen housut! ja Karrille ainakin istuukin paremmin :)

   Poista
  2. Näin olin kattovinakin. Eikä todellakaan yhtään näytä pahalta pojan päällä, päinvastoin. :)

   Poista
 6. Minne pain etelaa olette menossa? Toivottavasti ette Marseillen viereen, koska siella meininki on levotonta.
  Osaako teista jompikumpi ranskaa?

  Jaan kylla seurailemaan blogia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ollaan menossa siihen cannesin ja nizzan väliin Antibesiin. osataan molemmat ranskaa, tosin mun osalta ainakin taidot on vähän ruosteessa... :)

   Poista
  2. Okei! Teilla on sitten hyva tilanne. :) Harva ihminen osaa - tai suostuu englantia puhumaan. Ihmettelevat eduskunnassa miten voisivat kielitaitoa parantaa - jattaisivat edes dubbaukset pois niin helpostihan se siita karttuisi. Auttaisi kummasti myos ranskaa opiskelevia.

   Kaikkea hyvaa ja kaunista jatkoon ja tervetuloa!

   Poista