sunnuntai 25. elokuuta 2013

Passelit passikuvat

Käytiin viimeviikolla ottamassa lapsista passikuvat (passeja varten tietysti, heh). Olin aika varma ettei operaatiosta tule mitään ainakaan Karrin osalta, kun paikallaan pysyminen ja vakava ilme ei ole niitä asioita jotka mulla ensimmäisenä Karrista mieleen tulee. Myös ajatus kolmikuisen vauvan passikuvasta oli vähän jännittävä. Kuvaus meni kuitenkin yllättävän hyvin, ja molemmista satiin ihan passelit kuvat. Karrin otsassa oleva kuhmukin (joka tuli kun tuo pöllö taisteli sängyssä käärmepehmolelun kanssa ja putosi maahan) saatiin ikuistettua.

Mä olen yrittänyt opetella kantamaan Myytä kantoliinassa. Jotenkuten se on sujunutkin, paitsi että tänään olisin halunnut koittaa erilaista sidontaa joka tukisi Myyn päätä paremmin esim. nukkuessa, mutta en löytänytkään sitä ohjekirjasta (jossa on kuvalliset ohjeet niiden sidontojen tekoon) mistään. Pitäisi varmaan siivota, jossain täällä se kuitenkin on. Yritin myös googlettaa asiaa, mutta mistään ei löytynyt yhtähyviä ja selkeitä ohjeita, kantoliinasdionnat for dummies tyylillä.
21.8.2013 001-001
21.8.2013 015-001
21.8.2013 026-001
21.8.2013 032-001

2 kommenttia:

  1. Taas me törmättiin tänään! Menit juuri ruohiksen metrikselle sisään niin en kehdannu juosta perään :-D

    VastaaPoista
  2. Katso täältä http://kantajat.ning.com/video/video/listTagged?tag=etusidonnat :) Tosin jos sulla on trikoinen liina, sillä voi käyttää vaan noita kietasuristiä ja kietasuristi 2, koska se kangas on joustavaa ja sitä pitää tulla vauvan ympärille useempi kerros, että on tarpeeksi tukeva.

    VastaaPoista