sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ristiäiset ja synttärit

Tänään on juhlittu oikein kahden lapsen edestä. Vauva sai nimen, ja samalla juhlittiin Karrin 2v synttäreitä jotka ovat virallisesti huomenna! Iik.
Juhlat oli onnistuneet, Karri riehui itsensä ihan loppuun ja vauva oli kiltisti kuin enkeli koko pirskeiden ajan, vaikka vähän toista pelättiin.
Niin ja se nimi, vauva M sai nimekseen Myy.
 Myyn ristiäiset 006-001
Myyn ristiäiset 052-001
Myyn ristiäiset 064-001
Myyn ristiäiset 066-001
Myyn ristiäiset 082-001
Myyn ristiäiset 122-001
Myyn ristiäiset 123-002
Myyn ristiäiset 140-001

14 kommenttia:

 1. Ihana nimi! Voi Pikky Myy! Onko hänellä toista nimeä? Ja saanko kysyä sun ikää? Olet ihana. P.s Karrilla on maailman suloisin reppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toinenkin nimi, mutta se jääköön salaisuudeksi :) Mä olen 22 vuotias, ja niin onkin suloinen reppu! :)

   Poista
 2. Ihana nimi! Tulee mieleen Myyn ensimmäinen postaus; "Olen niin pieni ettei minulle voi koskaan käydä mitään". Siitä aloin miettimään Myytä nimeksi. En tosin teidän Myylle vaan ihan yleisellä tasolla :) Kivoja kuvia myös! Meinasin ostaa noi Karrilla näkyvät shortsit viime viikolla, jos noi on ne Zaran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän oli tarkoitus antaa Karrille nimeksi Myy, jos Karri olisi ollut tyttö. Sattuneista syistä se nimi jäi silloin käyttämättä, mutta päätettiin että jos tyttö joskus saadaan niin Myy siitä tulee. Ja joo, on noi Zarasta :)

   Poista
 3. teidän vauva on kyllä aivan äitinsä näköinen! :) hauska nimi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on saman näköinen! Kivaa, että edes toinen lapsista muistuttaa myös äitiä :D

   Poista
 4. jännä että tuollaisen nimen saa antaa :) onko Myitä paljon suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On noita jonkun verran, väestörekisterikeskuksen sivujen mukaan Myitä kahdella y:llä (eli suomalaisittain kirjoitettuna) on 148kpl ja yhdellä y:llä eli ruotsalaisittain 485 kpl. Ruotsissahan My on ihan yleinen nimi, mutta me haluttiin että nimi kirjoitetaan samalla tavalla kuin lausutaankin joten siksi kaksi y:tä. Helpompaa, kun ei tarvitse aina sanoa "Myy yhdellä y:llä".

   Poista
 5. Ihana nimi! Onnea neitoselle hienosta nimestään :) Kivan näköiset juhlat teillä ollut!

  VastaaPoista
 6. meilläkin on tuo Myy pyörinyt mielessä, lähinnä ruotsinkielisen kalenterin versiona My. Se kyllä taitaa jäädä antamatta, koska on niin hankala ulkomailla(missä ollaan jatkuvasti). Mutta ihana ja kaunis nimi, niin kuin on koko tyttökin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin etenkin yhdellä y:llä voi ulkomailla tulla ongelmia, kun aina saa olla selittämässä että ei, sitä ei lausuta "mai" :D

   Poista