keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Parturissa

26.06-001
Tänään tapahtui se mitä ei koskaan pitänyt. Karri kävi ensimmäistä kertaa parturissa, ja leikattiin oikein kunnon "poikatukka". Ollaan me kotona lyhennelty Karrin reuhkaa monesti, mutta nyt malli oli jo niin törkeä potta että päätettiin viedä poikaparka ihan oikealle parturille. Päätin sitten samantien heittäytyä villiksi ja annoin Juhon mukaan kuvan poikatukasta. Me tytöt jäätiin kotiin odottelemaan, ja parturista palasikin aika paljon vanhemman ja siistimmän näköinen poika. Ihan hyvä, etenkin se siisteys, koska viikonloppuna on Karrin 2v juhlat sekä vauvan ristiäiset.
Mä en oikein vielä sisäistä että mun pojallani on lyhyet hiukset, mutta ehkä tämä tästä. Ja onhan ne kesällä kätevät.

4 kommenttia:

 1. Vitsit Karri on kyl niin söpö :D

  http://js-heart.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Aww, ihana tukka oli tuo edellinen, mutta on varmasti kätevämpi varsinkin nyt kesällä tuo lyhyt :-) Ihanaa kesää teille, täällä edelleen luetaan päivittäin, vauvakuumeesta huolimatta. :---) HC

  VastaaPoista
 3. Ihana tukka ja ihana poika! Näyttää heti paljon vanhemmalta kun tukka on leikattu :) Meillä tytöllä sellainen kiharapehko mikä on nyt kesällä aivan kauhea kun on niin kuuma ja hikimärkä koko ajan mutta ei vaan malta leikata ;)

  VastaaPoista