lauantai 1. kesäkuuta 2013

Melkein kaksi viikkoa

Kohta meidän vauva on jo kaksi viikkoa (maanantaina siis). Vauva syö paljon, ja nukkuu paljon. Vaunuissa viihtyminen ei onneksi ole ongelma, mutta omassa sängyssä vauva ei kyllä nuku vaikka mikä olisi. Muutenkaan vauva ei suostu olemaan yksin  hetkeäkään, joten esimerkiksi sitteriä ei pahemmin ole käytetty. On kyllä aika hankalaa hoitaa samaan aikaan vilkasta kaksivuotiasta ja ainoastaan sylissä viihtyvää vauvaa. Välillä tosin tapahtuu sellaisia ihmeitä, että vauva nukahtaa syliin eikä herääkään sohvan nurkassa olevalle viltille siirtäessä. Silloin pitää olla tyytyväinen että saa edes hetken tehdä jotain ihan rauhassa. Onneksi vauva sentään nukkuu oikeastaan aina silloin kun Karrikin on päiväunilla, joten on mulla pari tuntia aikaa levätä (eli syödä suklaata ja pyöriä netissä).
Muutenkin kahden lapsen kanssa kaikkeen tuntuu menevät vähintään tuplasti aikaa. Esimerkiksi puistoon ei enää noin vain lähdetä viidessä minuutissa niinkuin ennen, vaan se vaatii kauheat valmistelut. Ensin vaatteet itselle, Karrille, ja vauvalle, sitten joko vauvalla onkin kakka tai Karrin pitää päästä potalle. Kun lopulta oltaisi valmiita, niin vauvalle iskeekin nälkä. Ja sitten huomataankin että siinä vaiheessa kun saan itseni, vauvan, Karrin ja vaunut raahattua alas, niin Karri onkin jo valmis päiväunille/nälkäinen.
Nyt mulla on sellainen "oma" hetki, Karri nukkuu päiväunia ja vauvakin nukkuu (tässä mun mahan päällä tosin). Voisin ottaa itsekin pienet päiväunet.
1.6.2013 010-001
1.6.2013 012-001
1.6.2013 023-001
1.6.2013 026-001
1.6.2013 033-001

8 kommenttia:

 1. Ei apua miten suloisia kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Sitä aitoa sisarusrakkautta <3

  VastaaPoista
 3. Molemmilla on niin ihanat mantelinmuotoiset silmät! Supersuloiset sisarukset!

  VastaaPoista
 4. Voi, kun on pikkuinen, kun Karrin kädetkin näyttää ihan tosi isoilta, kun pitelee pikkuista. :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä sulosia lapsosia molemmat :) ihanaa katsella sisaruskuvia :)

  itsekin tuli pienenä nukuttua kädet pään päällä, moneen kuvaan se on ikuistettu :D

  VastaaPoista
 6. Voi ihanuus ja mukavaa kesää teille!

  VastaaPoista