maanantai 10. kesäkuuta 2013

Elossa ollaan

Vähissä on lähiaikoina ollut hetket, kun olisi aikaa kirjoitella tännekin. Kirjoittamismotivaatiota laskee aika oleellisesti se, että eräänä aamuna Karri oli tullut herättyään olohuoneeseen, ottanut mun koneen ja harventanut vähän näitä näppäimiä... Karri oli repinyt tästä jo aiemmin muutaman näppäimen irti, mutta ne oli sellaisia joita ei jokatapauksessa koskaan tarvittu. Nyt irti on esimerkiksi c, x, välilyönti ja monta muuta. Osassa näppäimistä on jäljellä sellainen kuminen nystyrä josta voi painaa (esim. välilyönnissä), mutta osassa ei ole sitä nystyrääkään jolloin niitä näppäimiä ei vaan enää voi käyttää. Ja kirjoittaminen tällaisella raadellulla näppiksellä on muuten hidasta...

Viimeviikolla käytii korkeasaaressa, ja viikonloppuna käväistiin Turussa. Vauva viihtyy onneksi vaunuissa ihan hyvin, mutta kyllä edelleen sylissä saa kannella niin paljon kun vaan jaksaa ja vähän enemmänkin. Vauvalla on paljon ilmavaivoja ja niitä sitten kitistään etenkin iltaisin. Vauva on myös aika kova syömään, ja syöttämässä saakin olla jatkuvasti.

Karri täyttää kolmen viikon päästä kaksi, mikä on aika hurjaa. Karri on oppinut ihan lähiakoina paljon paremmaksi puhujaksi, ja nyt ei jutuista meinaa tulla loppua. Nyt kesällä Karri viettäisi vaikka kaiken aikansa ulkona, ja onkin jatkuvasti kenkien kanssa ovella huutamassa "Mennään!" ja kun kysyy että "mihin mennään?", niin vastaus on aina "puistoon leikkimäään". Ollaan me kyllä paljon puistoissa aikaa vietettykin.

Kohta kun Karri herää päiväunilta, meidän pitäisi lähteä kaupungille hakemaan mulle saapunut paketti postista, sekä ostamaan Karrille uusi hattu. Nyt mä nautin vielä hetken tästä kun molemmat lapset nukkuu, syön mansikoita ja juon kokista.
Nämä kuvat on muuten meidän parin viikon takaiselta  linnanmäkireissulta. Oli tosi kuuma sunnuntai ja mä olin vielä raskaana joten noihin lasten laitteisiin Karrin kanssa ahtautuminen tuotti vähän ongelmia (ja ongelmia tuotti myös lyhyet turvavyöt+iso maha- yhdistelmä). Juho voitti Karrille uusia pehmoleluja, se pelaa niitä kaikkia pallon ja tikan heittelypelejä aina ihan verenmaku suussa ja voittaa kaikenlaista, hahhaa. Tuon lintsipäivän jälkeisenä yönä alkoikin synnytys.
19.5.2013 006-001
19.5.2013 019-001
19.5.2013 030-001
19.5.2013 031-001
19.5.2013 041-001
2013-05-020

3 kommenttia:

 1. Ihanat farkut Karrilla!

  Mäkin haaveilen lintsistä tai särkästä, mutta taitaa jäädä tänä kesänä väliin tän mahan kanssa. Ens vuonna sit taas... :)

  VastaaPoista
 2. Osta irtonäppäimistö?;)

  VastaaPoista
 3. Meillä on myös läppäri, josta jostain kumman syystä puuttuu välilyönti. Toimii muuten ilman sitä muovinystyrääkin, mutta on tosiaan melko hidasta puuhaa sillä naputtaa...:)

  VastaaPoista