perjantai 24. toukokuuta 2013

Vauva

Nyt ollaan muutama päivä totuteltu elämään kahden lapsen kanssa. Kotiin päästiin siis keskiviikkona, kun vauva syntyi maanantaina.
Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä me mentiin Juhon kanssa nukumaan vasta vähän ennen kahta. Aika tasan kahdelta tuli eka kipeä supistus. Säpsähdin hereille jokaisesta, mutta nukahdin väleissä aina uudestaan. Puoli viideltä supistuksia alkoi tulla n.10min välein, ja ne sattui jo ihan kunnolla. En saanut enää väleissäkään unta, vaan makailin sängyssä ja mietin että pitääköhän sitä lähteä vielä tänään synnyttämään. Kuuden maissa supistuksia tuli jo 5min välein. Herätin Juhon, ja kerroin tilanteen. Juho käänsi kylkeä ja jatkoi kuorsaamista. Mä lähdin sitten kiukkuisena sohvalle makailemaan, laitoin sunnuntaisen Linnanmäkireissun kuvia koneelle ja muokkailin niistä värejä, sekä kiroilin supistuksia. Seitsämältä Karri heräsi ja tuli sohvalle mun viereen katsomaan lastenohjelmia. Kahdeksalta oli jo sellainen olo että tästä ei hengissä selvitä, joten soitin kättärille. Sieltä toivotettiin tervetulleeksi. Soitin myös mun veljen vahtimaan Karria, sekä revin Juhon ylös sängystä. Juho meni kauppaan hakemaan Karrille ja mun veljelle syötävää päiväksi, ja mä pakkasin sillä aikaa jotain tavaroita mukaan. Yhdeksältä Karrin hoitaja saapui, ja me lähdettiin. Kun päästiin Kättärille puoli kymmeneltä, oli supistukset jo aika kamalia. Sain epiduraalin melkein heti. Se auttoi ja poisti kaikki kivut niin, että makailin vaan sängyllä ja naureskelin Juhon kanssa kahteentoista saakka. Vähän yli kaksitoista alkoi tositoimet ja 12.12 syntyi vauva.
Vauva on tosi tyytyväinen, niinkuin Karrikin vauvana oli. Syö ja nukkuu, ja availee välillä silmiään mutta siinä se. Karri on ottanut "sikkon" hyvin vastaan. Silittelee päästä, halailee ja peittelee, sekä ihmettelee pieniä käsiä ja nenää.
2013-05-025

10 kommenttia:

 1. Onnittelut ihanaisesta tylleröstä! -Tiina

  VastaaPoista
 2. On se kyllä sulosen näkönen tyttö! Onnea koko perheelle tytöstä! :)

  VastaaPoista
 3. ooh, onnea paljon :)

  VastaaPoista
 4. Oih ku toinen on niin söpö :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten sulonen! Onnea hirveesti! :------------)

  VastaaPoista
 6. voooikusöpö ihana lutnun tuitui ♥

  http://ellysin.blogspot.fi/

  VastaaPoista