torstai 21. maaliskuuta 2013

Sänkyraportti

Tiistaina illalla laitettiin Kartsa uuteen sänkyynsä tavalliseen tapaan nukkumaan, ja sinne jäi. No, meni ehkä 10min, ovi aukesi ja Karri juoksi sohvalle. Vietiin lapsi takaisin petiinsä ja uudestaan ovi kiinni. Meni pari minuuttia ja lapsi oli sohvalla. Kolmannella kerralla sänkyyn vieminen aiheutti jumalattoman huudon. Karri itki ihan hysteerisenä eikä halunnut missään tapauksessa jäädä sänkyynsä. Lopulta saatiin kuitenkin siliteltyä ja rauhoiteltua se sänkyynsä ja sinne nukahti. Meni tunti, ja sängystä alkoi kuulua itkua. Karri oli herännyt kesken uniensa itkemään taas ihan hysteerisenä, ja osoittelemaan pinnasänkyään. Lopulta Karri nukahti Juhon syliin, josta siirrettiin se omaan sänkyynsä ja loppuyö menikin ihan hyvin. Aamulla mun viereen kiipesi uninen Karri pikkuautojensa kanssa.
Keskiviikkona ei päästy päiväunia uudessa sängyssä testaamaan kun Karri nukkui päikkärinsä rattaissa, mutta keskiviikkoiltana kylläkin valmistauduin taas juoksemaan sängyn ja sohvan väliä. Laitettiin Karri sänkyyn, sinne jäi. Hetken päästä ovi aukesi ja Karri juoksi sohvalle, ihan niinkuin tiistai iltanakin. Palautin lapsen sänkyyn ja laitoin oven kiinni. Hetken päästä ovenraossa näkyi taas pienet sormet. Sanoin sohvalta Karrille että menee omaan sänkyyn nukkumaan ja ihme kyllä sinne se menikin ja nukahti heti! Wuuhuu!
Nyt torstaina koitti päiväuniaika ja aamupäivän muskarista väsynyt Karri simahti sänkyynsä ihan kerralla ja heti. Jee, toivottavasti illalla on sama meininki, ja tulevina iltoina ja päivinä myös. Ehkä tämä kuitenkin menee loppujenlopuksi helpommin kuin uskoinkaan. 
Karri kyllä tykkää uudesta sängystä ja uudesta isosta peitosta kovasti, ja menee mielellään peiton alle hihittelemään pehmolelujensa kanssa ihan keskellä päivääkin.  
Seuraava operaatio olisikin sitten pinnasängyn maalaaminen. Saa nähdä milloin sen saan aikaiseksi, vai saanko ollenkaan (toivottavasti saan). Tuntuu muuten että siitä, kun viimeeksi kiinnitin ison mahani kanssa pinnasänkyyn reunapehmusteita olisi ehkä puolivuotta aikaa, mutta herranjumala siitä on melkein kaksi vuotta! Nyt se pinnasängyssä nukkuja nukkuu jo tavallisessa sängyssä ja kohta mä kiinnitän taas ison mahan kanssa reunapehmusteita samaan pinnasänkyyn jo seuraavalle lapselle..... 
Tähdellä merkityt valokuvat-001

1 kommentti:

  1. voi miten ihania kuvia!! minkäs värin lopulta valitsitte pinniksen maalaamiseen?

    VastaaPoista