tiistai 19. maaliskuuta 2013

Dog days are over

Koska meille tulee vauva taloon, joutuu Karri luopumaan pinnasängystään. Tässä ollaan jo melkoisen kauan pohdiskeltu ja venytetty tavallisen sängyn hankintaa, koska pinnasängyssä nukkuminen ja siellä pysyminen on ollut niin helppoa ettei ole huvittanut aloittaa sitä tavallisessa sängyssä nukkumis taistelua. Viimeviikolla kävi kuitenkin niin, että Karri oppi pinnasängystä pois kiipeämisen jalon taidon. Kaikenlisäksi sänky on ollut sijoitettuna niin, että Karri oppi samalla kertaa myös kiipeämään pinnasängystä ikkunalaudalle. Oli siis vähän pakko siirtyä elämässä eteenpäin ja hankkia sänky josta pois kiipeämällä ei mätkähdä pää edellä maahan. Tai ainakaan kovin korkealta.

Alunperin suunnittelin että ostetaan ikeasta valkoinen Kritter sänky. Sitten päätinkin haluta valkoisen Minnen sängyn, mutta tarkemmin asiaa tutkittuani tulin siihen tulokseen että meidän majatalossa ei kyllä ole sijaa 85cm leveälle lastensängylle, joka on siis herranjumala yhtä leveä kuin mitä Karri on pitkä. Jooei. Sitten halusinkin ostaa vanhan käytetyn sängyn ja maalata sen itse jollain coolilla värillä, mutta kierrätyskeskusten ja huuto.nettien kiertäminen ei tuottanut oikein toivottua tulosta ja jos tuottikin, niin vastaan tuli aina yhtä ihanat kuljetusongelmat. Joten lopulta paras vaihtoehto oli ensimmäisenä suunnitelmissa ollut passelin kokoinen ja mun makuuni tarpeeksi neutraali Kritter. 

Tänään se peti sitten meille Ikeasta haettiin, ja nyt odotellaan kauhulla ensi yön ongelmia. Pessimisti ei pety, vai miten se meni. Päiväunille yritettiin Karria sänkyyn jo laittaa, huonoin tuloksin. Sänkyyn se kyllä ihan kiltisti jäi ja makoilikin siellä peiton alla hiljaa ainakin puoli tuntia, mutta sen jälkeen ovenraosta kurkisti Karrin pää ja kuului laulelua: "muumipekko, muumipappa, hautiti, hemuija, pikkumyy".. Raporttia illan ja yön tapahtumista luvassa huomenna (jos vain pääsen hammaslääkäristä elävänä ulos. Epäilen...).
19.3.2013 018-001
19.3.2013 043-001
19.3.2013 047-001
19.3.2013 014-001

6 kommenttia:

 1. Meillä on myös pian edessä vaihto lastensänkyyn Lucaksen (12/11) kanssa. Ollaan harkittu sekä tota Kritteriä että Sundvikia Ikean mallistosta. Mekin vain koitetaan pitkittää siirtymistä, kun se pinnis on vaan niin helppo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä helppo, mut sit kun lapsi osaa kiivetä sieltä pois niin helpompaa on melkein taistella tavallisen sängyn kanssa kuin pelätä että millon se tulee pää edellä maahan :D

   Poista
 2. Raporttia innolla odottaen, ja omalta osalta tätä vaihetta (joka nähtävästi piilee jo ihan kulman takana) kauhulla odottaen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, tsemppiä teille tulevaan koitokseen!

   Poista
 3. Suloinen poika teillä! Ja ihana kirja Karrilla kädessä, tuo on meidän pojan (11kk) lemppari :)

  VastaaPoista