torstai 7. helmikuuta 2013

Karhunpoika sairastaa (taas)

Koko talvi on nyt kyllä ollut yhtä sairastelua. Vuorotellen kaikilla flunssaa, Karrilla vesirokko, ja nyt taas on Karrilla kuume.
Nämä sairaspäivät on tylsistä tylsimpiä, kun itse olisi terve ja jaksaisi tehdä vaikka mitä, mutta sisällä pitää vaan pysyä. Mä olen pessyt tänään 5 koneellista pyykkiä niin että meidän pyykkikaappi on nyt tyhjä! En ihan rehellisesti sanottuna muista onko se ollut koskaan ennen niin tyhjä, ettei siellä ole yhtä ainoaa sukkaa tai pyyhettä korin pohjalla. No, kerta se on ensimmäinenkin. Karri on auttanut mua laittamaan pyykkejä kuivumaan kantamalla koneesta märkiä pyykkejä mulle ja mä sitten levitän ne kuivamaan. Jokaisen yksittäisen sukan antamisen jälkeen Karri sanoo "nonni!" ja jää viereen seuraamaan miten asettelen sen sukan telineelle ennen kuin menee hakemaan seuraavaa koneesta.
Olen vaihtanut lakanat meidän sänkyyn sekä Karrin sänkyyn, olen siivonnut Karrin vaatelipaston ja tehnyt yhteen laatikkoon tilaa M:n vaatteille jotka toistaiseksi ovat kaikenmaaailman pusseissa ympäriinsä. Ollaan katsottu ties kuinka monta jaksoa Muumeja ja Liv-kanavan koiraohjelmia joihin Karri on ihan hulluna. Koirantrimmaajat kilpasilla ja koirakuiskaaja on aika kuumaa kamaa tällähetkellä.
Karri on myös piirtänyt ja istunut ikkunalaudalla seuraamassa vastapäisten talojen katolla meneillään olevaa lumenpudotusta. Lumenpudotuksen jännin vaihe on ehdottomasti se kun pudotetut lumet aurataan kadulta ja siirretään ison kuorma-auton lavalle. Siinä kohdassa Karri hönkii nenä kiinni ikkunassa "waaaau!". 
Toivottavasti kuume nyt menisi pian ohi, että päästäisi taas ulos täältä!
7.2.2013 003-001
7.2.2013 010-001
7.2.2013 035-001
7.2.2013 060-001

5 kommenttia:

 1. Miten teillä voi olla pyykkiä viiden koneellisen verran :o Huh. Ja miten saat sen kaiken likapyykin mahtumaan johonkin kaappii? Tai puhtaat kuivumaan? Meillä mahtuu vain yhdet pyykin kerrallaan kuivumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä vaan voi olla, lakanoita ja pussilakanoita etenkin. Meillä on sellainen kaappi jossa on pyykkikori ja sinne ne vaan kaikki mahtuu, välillä se kaappi on ihan ylös asti täynnä :D. Meillä on myös kuivuri joka kuivaa osan pyykeistä, osan levitän ihan telineelle.

   Poista
 2. Voi, toivottavasti Karri pian paranee!
  Mulla on kans välillä päiviä, jolloin sitä pyykkikoppaa yrittäisi tyhjentää, mutta pohjaa sitä ei vaan näy milloinkaan, vaikka sitä pyykkiä kuinka pesisi.

  Ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
 3. Miten söpö karhunpoika! Kaunis poika tuo Karri kyllä.

  VastaaPoista
 4. Ai ihana Karri! :) ja tämä sairastaminen on kyllä aivan hanurista. Meillä on käytännöllisesti katsottuna sairastettu nyt kolme viikkoa neljästä.

  VastaaPoista