tiistai 15. tammikuuta 2013

Korkeasaaressa

15.1.2013 006-001
15.1.2013 010-001
15.1.2013 026-001
15.1.2013 037-001
15.1.2013 045-001
15.1.2013 055-001
15.1.2013 074-001
Me oltiin tänään Korkeasaaressa eläimiä moikkaamassa. Ajateltiin, että tällaisena kylmänä tammikuun tiistai aamupäivänä siellä saisi varmaan aika rauhassa eläimiä katsella ja oikeassa oltiin, koko saaressa oli meidän lisäksi korkeintaan kymmenen ihmistä.  Kesällä tuossa tiikerien ja leijonien häkkien luonakin on sellainen tungos ettei eläimiä meinaa edes nähdä, ja jos näkeekin niin aina ne vaan nukkuu jossain varjoisassa kolossa mutta nyt oltiin ainoat ihmiset koko kissalaaksossa ja eläimet oli tosi liikkuvaisia. Tiikerit tuli heti katsomaan meitä ihan lasiin kiinni, ja leijonakin karjui oikein kunnon karjaisuja. Karri ei meinannut vaipoissaan pysyä, ja huusi "kissa, kissa!" ihan innoissaan. Ainoasaan karhut jäi näkemättä koska niillä oli talviunet meneillään, mutta muuten nähtiin kaikki eläimet, saatiin olla ihan rauhassa ilman tungosta ja jonoja, käytiin välillä Amazoniassa lämmittelemässä ja kahvilassa kuumalla kaakaolla. 1,5v ymmärtää näköjään eläimistä jo aika paljon. Suosittelen kyllä ehdottomasti korkeasaarta talvella, jos oikeasti haluaa nähdä eläimiä eikä vieraiden ihmisten takaraivoja. 

Ennen Korkeasaareen menoa käytiin aamulla neuvolassa. Nyt on siis rv24, mahan koko menee vähän keskikäyrän yläpuolella ja painoa oli tullut viimekäynnistä 3kg, yhteensä koko raskauden aikana 4kg eli joulusuklaat on siis tehneet tehtävänsä. Vauva liikkui vilkkaasti (mitä ei kyllä voi olla tuntematta, kun maha hyppii puolelta toiselle nytkin tässä sohvalla maatessa), ja kaikki oli siis ok. Seuraava käynti on jo kahden viikon päästä.

5 kommenttia:

 1. :--) oih Korkeasaari. Omasta käynnistä on kyllä hävettävän monta vuotta aikaa..

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole tullut pieneen mieleenkään valloittaa Korkeasaarta näin talvella! Kiitos vinkistä, tää vois olla hyvä :) Kesällä me aina mennään mahdollisimman "epäsuotuisimpaan" aikaan, eli vältellään hellettä ym, niin jos sattuisi näkemään vähän paremmin jotain. Viimeksi vaan kaikki elukat olivat juuri pökertyneet päiväunille, vaikka hellettä tai väentungosta ei ollutkaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suosittelen talvea! Oli oikeasti aika jännä tunne olla siinä tiikereiden ja leijonien keskellä niin ettei siinä ollut ketään muuta kuin meidän perhe, ja oli ihan hiljaistakin. Ainoa ääni oli leijonan karjunta :D Kesäisinhän siinä on oikeastaan aina kauhea kuhina :)

   Poista
 3. Näin ihan btw, vieläkö sä olet töissä ja Karri lastenhoitajan kanssa? :) Tuli vaan mieleen ku en oo ainakaan huomannut siitä olevan mitään juttua täällä! Mulla on ollu sellanen harha-ajatus että Korkeasaari ois kiinni talvella, mutta siistiä ettei se sitten näköjään olekaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole enää töissä, olin syksyllä muutaman kuukauden :)

   Poista