maanantai 3. joulukuuta 2012

Murjottaja

Näiden muutamien lumisten päivien aikana on käynyt kyllä harvinaisen selväksi Karrin viha lumea kohtaan. Muut lapset laskee innoissaan mäkeä, kun taas Karri makaa selällään x-asennossa lumessa ja kitisee. Mitä ihmettä me tehdään koko talvi, jos ainoa pennulle sopiva ulkoilumuoto on rattaissa istuminen jonka takia sisällä pitää sitten purkaa ylimääräistä energiaa verhoissa roikkumalla ja ruokapöydällä kiipeilemällä.... Apua, ehkä mun on pakko vaan käyttää siedätystä, lahjontaa, kiristystä ja pakotusta.
3.12.2012 004-001
3.12.2012 010-001
3.12.2012 013-001
3.12.2012 014-001
3.12.2012 017-001

5 kommenttia:

 1. Ohh, täällä kans yks lunta vieroksuva ipana. Ite kun innoissaan ajatteli et nyt ihanaa lähtee ulos puuhaan talvi juttuja nii tää vaan kitisee ja pulkkailu on aaiva hirviää. Ei mitään, maataan pirtissä sitte.

  VastaaPoista
 2. Vaihdetaanko? Meillä tyty näki viikonloppuna ekan kerran lumen kun istutin pulkkaan ja lähdettiin kävelemään, toinen räkätti lumelle niin paljon, että kippasi pari kertaa pulkan kumoon ja lähti nuoleskelemaan lunta..

  VastaaPoista
 3. Täällä yks toinen joka ei tykkää lumesta. Tänäänkin vaan seistä tökötti paikallaan tai sitten makas ja ei muka päässy ylös. :D Että jee jee. Pulkassa ja rattaissa mahtaa vilu iskeä ennen aikojaan ku "ei voi" kävellä. Terveisin mami ja poitsu 1v5kk

  VastaaPoista
 4. Taitaa olla puolitoistavuotiaiden juttu tuo lumen inhoaminen... Kiljuminen alkaa heti kun kengänpohjat koskettavat lunta. Ei seistä saati kävellä lumella. Lumentulon jälkeen meillä ei ole ulkoiltu muuta kuin pulkassa istuen. Pulkasta ei nousta. Ei sitten millään. Ja isosisko syö lunta minkä kerkeää. Naama melkein kuoliossa makaa lumihangessa ja syö "hattaraa". Tulisipa jo kesä!! Murr...

  VastaaPoista
 5. Puuh! Meillä ihan sama! Eetu inhoaa lunta, eikä pääse liikkumaan tai saa lapiota käteen ja vetää hirveet raivarit ja käy maahaan makuulle, ellei pääse äitin syliin tai rattaisiin. Vielä syksyllä ulkoilu oli ihanaa, ja siellä vierähti parikin tuntia kerralla, nyt viisi minuuttia ilman rattaita on tuskaa... Ja luntaa vaan tulee lisää!

  VastaaPoista