torstai 15. marraskuuta 2012

Kuumeessa

Karrilla on kuumetta 39,8 astetta. Tuossa se makaa sohvalla yöpuvussa, peiton alla ja mehupullo vieressä ihan hiljaa ja paikallaan, tuijottaen Myyrää ja Pingua Youtubesta. Posket on punaiset ja iho tulikuuma. Välillä Karri nukahtaa, mutta säpsähtää aina hetken päästä hereille. Voi pientä apinaa, toivottavasti kuume helpottaisi pian.
Meidän oli tänään tarkoitus mennä oikein kunnolla ulkoilemaan, mutta eipä nyt sitten tietenkään menty. Mulla onkin ollut tänään hyvin aikaa pienentää pyykkivuorta ja lisäksi suunnittelin laittavani olohuoneen ikkunalaudalle lasipurkkiin jouluvalot, mutta enhän mä mitään valoja löytänyt vaikka kuinka kaivelin laatikoita ja kaappeja. Nyt tulee jo niin aikaisin pimeää, että tunnelmavalot tulisi tarpeeseen kun kynttilöiden kanssa pitää olla kokoajan niin varovainen (tuo yksi kun kiipeilee kaikkialle ja tuntuu ylettyvän ihan kaikkeen). Joten ehkä mä jatkan vielä etsintöjä.
2012-11-017

6 kommenttia:

 1. Ompas korkea kuume. Voi raukkaa. :(
  Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Voi pientä potilasta <3 Muistakaa että niin kauan kuin on kuumetta kannattaa vaatetus pitää mahd vähäisenä ja laittaa peittokin pois. Sitten kun kuume laskee voi potilas taas siirtyä peiton alle jos olo on vielä muuten huono.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 3. voi pientä :( pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Voi toista.. Täällä on myös etsitty jouluvaloja tuloksetta. Lahopää kun en taas muista mihin fiksuin paikkaan olen nekin tunkenut kun viime helmikuussa muutettiin :D

  VastaaPoista
 5. Pakko jättää näinkin turha kommentti mut Karri on varmaan maailman suloisin lapsi <3 Aivan huippusöpö :D

  VastaaPoista