torstai 1. marraskuuta 2012

Kenkäprobleema

Mä tilasin tänään Karrille talvikengät, kun sillä raukalla ei vieläkään sellaisia ollut. Välillä on kyllä ärsyttävää, miten lastenvaatteissa pitää ottaa huomioon typeriä käytännöllisiä asioita, kuten että kengillä on hyvä kävellä, ne ovat lämpimät, kestävät, eivät mene pilalle mudassa, hiekassa ja lätäköissä kävelystä, ja kestävät vähän kosteuttakin. Mä olisin kyllä löytänyt vaikka kuinka monet kengät jotka olisin voinut tilata vaikka heti, mutta ikävä kyllä niissä mun mielestä hienoimmissa kengissä ei kyllä puistoleikit oikein onnistu.
Noita kenkiä selaillessa herää vaan kysymys että MIKSI kaikki pienten poikien talvinkengät ovat sellaisia jumalattomia muodottomia isoja möykkyjä, jotka näyttävät siltä ettei niillä pääse kävelemään metiräkään? Sitten toinen ääripää on tietenkin ne kaikki kiiltonahkalakerinilkkurit joille tulee käyttöä ehkä kerran kymmenessä vuodessa. Missä on kaikki tavallisen kengän näköiset kengät?
Lopulta pitkän etsinnän jälkeen mä löysin ihan kivannäköiset kengät, joissa pitäisi olla hyvä kävellä, räpylöillä lämpimät oltavat ja jotka kestävät vähän menoa ja meininkiä.
106052-b


4 kommenttia:

 1. Onko noissa mitään vetoketjua? näyttää kivoilta mutta hankalilta pukea:)

  VastaaPoista
 2. on niissä vetoketju tuolla sisäsivulla :)

  VastaaPoista
 3. Näänkö oikein että noi on Timberlandin (kirjotin eka että Timberlake) kengät? Sairaan makeet, haluisin itellenikin :D Meillä on nimittäin pojan talvikenkien osto edessä ja en uskalla tilata varmaan mistään kun menee kumminkin koko pieleen. Musta tuntuu että ostan pojalle sukkiakin aina eri koossa kun ne koot muka jotenkin vaihtelee kaupoittain?

  VastaaPoista
 4. Joo on ne Timberlaket :D Nettikaupoissa on yleensä aika hyvin ilmoitettu kengän mitat, esim. sisäpohjan mitta. Sitten vaan mittaat Niilon jalanpohjan pituuden ja lisäät pari senttiä kasvuvaraa+tilaa sukalle ja villasukalle niin pitäisi olla sopiva. Mä jännään nyt onko noi liian isot, toivottavasti ei. Ja ainahan ne voi palauttaa ja vaihtaa pienempiin/isompiin jos tulee väärää kokoa..:)

  VastaaPoista