keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Tänään opittua


Karri ei suostu enää syöttämiseen, vaan ruoka on saatava kauhoa suuhun itse. Ja jokaisen ruokailun jälkeen menee vaihtoon sekä omat että mun vaatteet, syöttötuoli, lattia ja pöytä pesuun, sekä naama, kädet ja välillä hiuksetkin hanan alle. 
Karri oppi tänään myös kiipeämään tuolin kautta keittiönpöydälle. Pöydällä sattui sitten olemaan salmiakkia, jota Karri tunki suunsa täyteen ja asettui nautiskelemaan aarteestaan valkoisen sohvan nurkkaan. Loput voi varmaan arvata.
Niin ja oppi tuo lapsi tänään myös sen, että ikkunalaudalla lasipurkissa on karkkia. Ei siis muuta kuin auto ikkunan alle, auton päälle seisomaan ja karkkipurkkia kurkottelemaan. APUA, mä vaan sanon.
10.10.2012 020-001

2 kommenttia:

  1. Ah, ihanaa kiitos!!!! <3

    Huippismahtavaa että jonkun muunkin 07/11 syö tolla tavalla! Mä en meinaa välillä kestää, kun tuolla lapsella on niiiiin voimakas OMA TAHTO syödä itse itse itse, eikä siitä edes tule mitään! :D No, tänäänkin söi syöttämällä ehkä viis lusikallista kunnes muisti että hän haluaakin itse syödä!!!! Sitten lapsi yritti hetken aikaa itsemurhaa syöttötuolissa, kunnes tajusi että onkin pöydässä yksin kulhon ja lusikan kanssa ja alkoi pistelemään riisipuuroa "hhamm" ääniefektein kitaansa.. Puoli lautasellista hävisi ja siitäkin vain pieni osa muualle kuin suuhun <3 Alankin tarjoilemaan vähän tiukempaa kamaa lapselle niin pysyy lusikassa suuhun saakka! :D

    Hyvää raskautta sinulle, mulla on edessä _enää_ 10vko :)

    VastaaPoista