lauantai 20. lokakuuta 2012

Otsatukka

19.10.2012 009-001
19.10.2012 017-001
19.10.2012 049-001
19.10.2012 064-001
Käytiin tällä viikolla Turussa kiertämässä sukulaiset läpi. Eilen illalla tultiin junalla takaisin kotiin, ja päätettiin ottaa paikat leikkivaunusta. Karri tykkäsikin siitä niin paljon ettei olisi halunnut poistua koko junasta ollenkaan. Siellä se meni isojen lasten leikeissä mukana, nauratti ilmeilyllään koko vaunua ja kävi aina välillä meidän luona hakemassa rusinoita. Niska hiessä leikkiminen aiheutti onneksi sen, että Karri nukkui kävelymatkan rautatieasemalta kotiin ja jatkoi kotona suoraan yöunille.

Leikkasin muuten Karrin tukkaa ensimmäisen kerran. Tuohon pehkoon ei siis ole vielä koskaan aikaisemmin saksilla koskettu, mutta eilen otin fiskarsit käteen ja leikkasin sellaisen suoran otsatukan. Noissa kuvissa sitä ei kylläkään vielä ole. Leikkaus oli aika hyvä idea, koska tuo otsareuhka alkoi olla niin iso ettei Karri nähnyt kunnolla sen alta. 
Kohta meidän pitäisi mennä kauppaan. Katsoin aamulla neljän tähden illallisen uusintoja, ja siellä tehtiin pinaattilettuja. Munkin alkoi tehdä ihan hirveästi mieli itsetehtyjä pinaattilettuja ja pastasalaattia, joten niitä on nyt ihan pakko saada.

Ainiin, Karri on ihan hulluna tanssimiseen. Aina kun jostain tulee vähänkin musiikkia, alkaa Karri tanssia ja hypellä ympäri huonetta. Jos ei ole tilaa hypellä, niin se tekee käsillä sellaisia "aalto" liikkeitä ja heiluttaa päätä musiikin tahdissa. Ajattelin yrittää kuvata videolle Karrin tanssituokiot kunhan saan kameran akun ladattua!

ps. Mun taukoni ei sitten kestänytkään kuin viikon, heh heh...

3 kommenttia:

  1. Karri on niin uskomattoman söpö! Anteeks, saan kicksejä suloisten lasten kuvien ihailusta :D nimim. niin mikä vauvakuume hä?

    VastaaPoista