tiistai 2. lokakuuta 2012

Hyvä päivä

2.10.2012 025-001
2.10.2012 073-001
2.10.2012 097-001
2.10.2012 103-001
Tänään on ollut hyvä päivä. Aamulla nukuin myöhään, ja kun heräsin lähti Juho Karrin kanssa uimaan joten mä sain syödä kerrankin rauhassa aamupalaa ja olla yksinäni. Kotimatkalla Juho oli hakenut meille vielä kiinalaisesta ruokaa, ja Karrikin oli nukahtanut, joten saatiin syödä rauhassa. Herättyään Karrikin söi kyllä  ison annoksen ja tulisemmatkin kastikkeet näytti maistuvan. 
Me yritetään tarjota Karrille aina sitä samaa ruokaa mitä itsekin syödään, että se saisi uusia makuja ja tottuisi erilaisiin ruokiin. Mä teen kaikkeni ettei Karrista tulisi nirsoa tai sellaista joka ei suostu syömään muuta kuin lihapullia ja ranskalaisia. Eilenkin Karri sai maistella oliiveja, fetaa ja ilmakuivattua villisikaa. Etenkin se villisika oli pojan mieleen.

Me oltiin muuten eilen kaupungilla ostamassa ihan perusjuttuja kuten sukkia, kurarukkasia ja sen sellaista, kun bongattiin yhden kaupan ikkunassa lasten "linna"-teltta. Sellainen piti Karrille tietysti saada, ja nyt meillä onkin olohuoneen nurkassa linna jonne linnan neito-Karri menee aina välillä leikkimään "kakka" eli ankka mukanaan.

5 kommenttia:

 1. Minäkin YRITÄN pyhästi että poika söisi vähän kaikenlaista sapuskaa, mutta nirso mikä nirso. Miten ne makaronit nyt vaan uppoo paremmin, kuin perunat?? Mikael syö fetaa, kiinalaista ruokaa ja kaikkea vähänkin outoa, mutta peruna on ehdoton ei.

  VastaaPoista
 2. Mekin syötetään meidän Alexille kaikkea samaa, ettei siitä tulis nirso ja ettei tarttis tehdä kahta eri ruokaa ruoka-aikaan. Jätkä veteleekin nykyään chiliruokia ihan noin vain, etanoitakin maisteli juuri jne. Eli sama ruoka uppoaa ja tykkää. So far so good.

  Olen nimittäin kattellut näitä kakaroita joille ei kelpaa mikään ja vähäinenkin mauste on liikaa ja syyään tosiaan vain ranskalaisia ja nakkeja. Ja valitetaan aina ruokapöydässä kaikesta.

  Eli toivoa on vielä, ettei meidän Alexista tule samanlaista.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä päivältä. Tollaiset päivät ovat kullanarvoisia :D

  ps. Blogisi ulkoasu on nyt ihanan freesi! :)

  VastaaPoista
 4. Löysin vasta blogisi ja tykkään kovasti! On teillä kyllä älyttömän suloinen poika :)

  VastaaPoista
 5. ^^ komppaan edellistä!
  Ekaa kertaa blogissa ja AIVAN USKOMATTOMAN SÖPÖ POIKA TEILLÄ!
  MALLI ainesta :)

  VastaaPoista