sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Iloisen äidin ja iloisen lapsen iloinen ulkoilu

Oltiin tänään sateisella rannalla. Karri huusi, kiukutteli ja kieltäytyi liikkumasta mihinkään suuntaan. Koko ranta raikui kun lapsi huusi kitarisat täristen. Huudon raastavuudesta päätellen joku varmaan luuli että mä olen kidnapannut Karrin. Mua raivostutti niin paljon että tein mielessäni vakaan päätöksen siitä, ettei me astuta jalallamme ulos enää i-k-i-n-ä. Tilataan ruoat Alepasta kotiovelle ja istutaan sohvalla seuraavat 60vuotta.
Kysymys kuuluu: Mihin katosi entinen iloinen ja reipas Karri, ja kuka toi tilalle jatkuvasti kiukuttelevan ja kitisevän lapsen?
23.9.2012 001-001
23.9.2012 011-001
23.9.2012 024-001
23.9.2012 035-001

7 kommenttia:

 1. Voih, ei taida lohduttaa mutta meillä on ihan samanlaista. Jonkinlainen uhmakiukku on astunut mukaan joka ikiseen päivään, retkeen ja hetkeen. Kuvittelin sen tulevan sitten lähempänä 2 vuotta, mutta ei näköjään :D Poika harrastaa nykyään mm. maahan heittäytymistä, yleisillä paikoilla täyttä kurkkua karjumista ja mielialakin vaihtelee iloisesta kiukkuiseen sadasosa sekunnissa. Ja entäs sitten kun kehtaan kieltää tekemästä jotakin..

  VastaaPoista
 2. Voi ihanaa, että jollain muullakin;-). Meidän 16kk poitsu muuttui pari viikkoa sitten pieneksi kiukkupussiksi. Tosiaan ihan kaikki retket ja hetket meilläkin päätyvät järjettömiin hellokittyraivareihin. En ajatellut kuitenkaan kotisohvalle jäädä istumaan...siinähän ne (äidin) hermot vasta riekaleiksi repeäisivät... Anoppi totesi tänään, että nyt alkoi se kahden vuoden uhma (joka miehelläni tämän ikäisenä oli ollut kuulemma melkoinen). Apua!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa tutulta! Meillä asuu 17kk uhmaaja, joka saa nykyään itkupotkuraivareita asiasta jos toisesta ja paikasta riippumatta. :D Oon kans muutamat kerrat vannonut itselleni, että en enää koskaan lähde kotoa mihinkään kun vastineeksi saa aina vaan kiukuttelua. Mutta ehkä se taas tästä! Ainakin sitten aikanaan.. :D

  VastaaPoista
 4. Hei mitä ootte tykänneet tosta Racoonin haalarista? :) Sitähän mainostetaan vedenkestävänä, vaikka vesipilari on vain 3000mm (verraten Ticketin TALVIhaalarin vesipilariin, joka on 8000mm, en tajua miksi vk:ssa on pienempi?!). Kestääkö miten paljon kosteutta? Ja piti vielä udella, että mitä kokoa teidän haalari on ja mitä kokoa yleensä käytätte? Anteeksi uteluni, en vaan tiedä keltä kysyä, kun kellään tutulla ei tota samaa haalaria ole :)

  Meille kävi niin "hassusti", että vanha vk jäi pieneksi ja tilasin nyt tilalle ton Racoonin. Otin koon 80, johon ollaan pian siirtymässä muissakin vaatteissa. Jos teillä on Ticketeistä kokemusta niin siihen taas verraten; meillä on Snowbaggiesta koko 74 ja toi meidän jätkähän uppoaa siihen, kun on niin jättikokoja, hui! :D

  VastaaPoista
 5. heh, kiva että muillakin on samanlaisia raivoajia...

  ja Mirka, mä nyt en varsinaisesti mikään haalari-hifistelijä ole, joten en edes oikeastaan tiedä mitä kaikkea muuta olisi tarjolla mutta mun mielestä toi on ollut ihan hyvä haalari (jonka valitsin vain ja ainoastaan siksi että se miellytti mun silmää). Mä en tiedä noista vesipilariarvoista mitään, mutta tuo haalari ainakin pitää kyllä vettä. Karri istuu ja makailee vesilammikoissa eikä kertaakaan ole ollut sisävaatteet märät.
  Meidän haalari on kokoa 86 ja se on Karrille vähän reilu, niin että jos kenkiä ei ole jalassa niin lahkeet on ihan ylipitkät. Karri käyttää tavallisesti kokoa 80 ja joitain 74 kokoisiakin, mutta sisävaatteissa 86 on vielä ihan liian iso.
  Toi 80 menee teillä varmaan sitten tämän syksyn ihan hyvin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon, kun vastasit :) Ja tosiaan, mä en ennen edes tiennyt, mikä on Racoon tai Ticket, mutta sattumalta olen löytänyt kyseisiltä merkeiltä ne eniten omaa silmää miellyttävät haalarit. Ei mulla ole väliä, lukeeko haalarissa Ticket vai Halpahalli, jos Halpahallista saa yhtä hyvän (laadukas ois kyllä kiva...) ja kivannäköisen :) Mut helpotti kyllä tää tieto, että haalari on sopivan reilu. Ei tarvi enää jännittää, katoaako muksu haalariin ja onko sisävaatteet märät :)

  VastaaPoista
 7. Meillä vaan asuttaisiin ulkona, ja minä en todellakaan ole ulkoilmaihmisiä.
  Että sitä huutoa kun pitäisi sisälle palata..

  VastaaPoista