perjantai 10. elokuuta 2012

vk, pk, pph, ip, av, ls, ap, yh, av, rv, lto, tth

Kysympä vaan, miksi äidit, mammat, puistomutsit ja muut lisääntyneet naispuoliset henkilöt puhuvat kaikesta lyhenteillä? Siis ihan kaikelle tuntuu olevan oma "tosi näppärä" lyhenne ja varmaan voi arvata kuinka korkealta nuo lyhenteet menee tällaisen ensikertalais äidin ymmärryksen yli.
Esimerkiksi aina yhtä raivostuttava lyhenne "VK"-puku eli siis tietenkin välikausipuku. Mikä ihmeen "välikausipuku"? Minne on hävinnyt vanha kunnon tuulipuku? Minä vuonna mutsit ovat kokoontuneet puistoon päättämään, että tuulipuku on so last season joten nyt aletaan joukolla kutsumaan noita syksy/kevätrytkyjä VÄLIKAUSIvaatteiksi? Ja miksi tällainen muutos on pitänyt tehdä? Siksikö, että välikausipuvusta saa kivan "vk" lyhenteen, mutta tuulipuvun lyhenne olisi joku kauheen pitkä ja vaikee kolmikirjaiminen kuten "tpk". Herranjumala mä vaan sanon. 
Tänään tuli kuitenkin pakon sanelemana tähänkin talouteen kyseinen puku. Puku oli melkoisen iso, menee toivottavasti vielä keväälläkin. Karri oli sitä mieltä että kyseinen haalari on melko paskamainen keksintö (puvun sisällä olleen paperin ja haalarin lappujen repiminen oli kylläkin kova juttu), ja mä vähän epäilen että päästäänköhän me ulos koko syksynä jos puvun pukeminen on joka kerta samanlainen operaatio kuin tämänpäiväinen sovitus. 
Ostin Karrille myös pari pitkähihaista paitaa ja muutamat uudet farkkuleggingsit, täällä kun ainakin on ollut lähipäivinä melko viileät kelit.
Huomenna me lähdetään (taas) Turkuun kun Juholla on (taas) lomaa. 
ffffffff 001-001
ffffffff 026-001
ffffffff 033-001


5 kommenttia:

 1. voi ei toi eka kuva ku itkettää :( ( :DDDD) söpö lapsi!

  VastaaPoista
 2. Karri on kyllä niin ihanan ilmeikäs lapsi! <3

  VastaaPoista
 3. söötti! ja mistä noi ihanat paidat on?

  VastaaPoista
 4. Ajattelin omalle pienokaiselle samanlaisen haalarin ostaa. Kuinka pitkä poikasi on ja minkä kokoinen puku on? Olet tyytyväinen ostokseen?

  VastaaPoista
 5. HANI: :)

  Linda: Niin on :)

  Minttu: ruutupaita on lindexistä ja kettu Zarasta!

  Anonyymi: En itseasiassa ole ihan varma minkä pituinen Karri on, ei olla vieläkään käyty 1v neuvolassa...Mutta käyttää 74 ja 80 kokoisia vaatteita, tuo haalari on koko 86 kun luin netistä että ko. merkin mitoitus olisi niukkaa. Tyytyväinen olen ainakin näin sovituksen ja hypistelyn perusteella, mutta tositoimissa ei ole vielä haalaria testattu:)

  VastaaPoista