maanantai 2. heinäkuuta 2012

Juhlat ja tuhoutuneet pöksyt

Synttärit on nyt juhlittu ja meidän vauva on virallisesti vuoden vanha, iik. Kivat pirskeet oli, mutta juuri nyt voileipäkakun ajatteleminenkin saa aikaan kylmät väreet, ja sotku on aika kammottava. Tänään en jaksanut millään aloittaa siivoamista, mutta ehkä huomenna, ehkä huomenna...

Tuli muuten noista Karrin farkkuhaalareista mieleen, että huomasin eilen niiden haaroissa olevien neppareiden olevan osittain rikki. Siis ne nepparit on tavallaan irronneet kokonaan parista kohtaa, mikä nyt ei varsinaisesti haittaa käytössä mutta ärsyttää silti, kun housut olivat kuitenkin eilen vasta ekaa kertaa päällä. Rupesinkin miettimään, että jos veisin ko. housut takaisin kauppaan, niin nehän lähetettäisi korjaukseen niinkuin kyseisessä kaupassa aina tehdään. Uutta ei koskaan saa tilalle vaikka tuote olisi kuinka rikkinäinen, eikä myöskään rahoja takaisin. Ja ainakin mun aiemman kokemuksen mukaan korjaus kestää ainakin kolmisen viikkoa. Jos näin olisi, niin pöksyt tulisivat takaisin vasta heinäkuun lopulla jolloin shortsikelejä on hyvällä tuurilla jäljellä pari viikkoa, ja ensi vuonna housut ovat jo käyttäjälleen liian pienet. Eli mä olisin maksanut siitä, että shortsit majailevat korjaamolla koko kesän. Mun mielestä vauvojen vaatteissa pitäisi olla erilainen käytäntö (tai ainakin huomattavasti nopeampi korjaus), kun niiden käyttöaika on muutenkin niin lyhyt ettei millekään korjausten odotteluille ole oikein aikaa.
1.7.2012 032-001
1.7.2012 049-001
1.7.2012 067-002
1.7.2012 068-002

8 kommenttia:

 1. Siis missä kaupassa lähetetään korjattavaksi? Mulla on AINA vaihdettu ehjiin tai annettu rahat takas. Voisit vedota heihin noilla perusteilla, jotka tänne kirjoitit.

  VastaaPoista
 2. Zarassa:( ja siellä tosiaan ei uutta tilalle saa vaikka olisi kuinka rikki. Mä olen monta kertaa ostanut sieltä vaatteita jotka sitten on saumoista hajonneet käsiin ihan ekoilla käyttökerroilla, ja aina ne on lähetetty korjattavaksi vaan. Kaikkein törkeintä on se, että korjaus vielä tosiaan kestää KAUAN.

  VastaaPoista
 3. Voi että tuon pikku miehen hiuksia, niin suloiset. Onnittelut vielä! -Tiina

  VastaaPoista
 4. oho, enpä oo kuullu tommosesta käytännöstä :O Mäkin vein yhen bodyn just kappahliin ku siit irtoili nepparit ni sain kyl heti uuden tilalle, ja ilman kuittii, kun en mä säilytä semmosii, mitkä tulee omaan käyttöön.

  VastaaPoista
 5. Onnea Karrille! :) Karrilla on kyllä aivan ihanat silmät, muutenkin niin söpö poika. :)

  VastaaPoista
 6. Karri on varmaan maailman sulosin vauva! Noi silmät.... Hurmuri mikä hurmuri :)

  VastaaPoista
 7. Ihana Karri! Niin siistinä valkoisessa paidassaan.. :)

  VastaaPoista
 8. adéa: Karri kiittää onnitteluista:)

  harika: Joo, melkein kaikissa muissa kaupoissa onnistuu vaihto, mutta Zarassa on tosiaan tuollainen typerä korjaus käytäntö..

  Anonyymi: no on se aika söpö kyllä joo:) karri kiittää onnitteluista!

  anonyymi: :)

  Laura: niin on, gentleman:)

  VastaaPoista