sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Rannassa

3.6.2012 004-001

3.6.2012 010-001

3.6.2012 018-001

3.6.2012 029-001

3.6.2012 036-001

3.6.2012 048-001

Mä tykkään lähteä ulos sunnuntai aamuisin, kun ihmisiä ei ole vielä liikkeellä paljoa. Kaikkein parasta on ihan sinne tänne ilman määränpäätä kävely. Me käveltiin tuulista ja kylmää rantaa pitkin, kierrettiin kahteen eri leikkipuistoon keinumaan ja lopulta mentiin kahvilaan syömään aamupalaa. Tultiin takaisin kotiin juuri kun ulkona alkoi kova vesisade.
Loppupäivä ollaan käytetty löhöilemiseen. Mä en ainakaan aio astua enää jalallanikaan ulos ennen kuin tulee lämmintä.

18 kommenttia:

 1. Aika iso timantti sulla sormessa :o

  VastaaPoista
 2. voi karri on niin söpö♥

  VastaaPoista
 3. Oletko saanut mokkulan toimintakuntoon? :-)

  VastaaPoista
 4. Voi kun Karri on kasvanut ihan yhtäkkiä! Varsinkin noissa edellisessä tekstissä olleissa kuvissa. Pojat kovin ikävöi..
  Meille muuttaa karvainen serkkutyttö Iiris parin viikon kuluttua. Tulkaa katsomaan!

  VastaaPoista
 5. Ihana Karri!
  Mutta miksi Karrilla on yleensä tuollaisia tyttöjen legginssejä jalassa? Esim. ne keltaiset sydänleggarit, eikö ne oo ihan tyttöjen kalsarit! Laittaisit housut jalkaan.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: ihan sopiva...

  Anonyymi: :)

  Krista: Joo! Mun pitikin sulle ilmotella että ihan hyvin on toiminu! Kiitos vaan vielä :)

  Laura: Juho oli puhunukkin Lotan kanssa siitä ja kertoi! Me tullaan varmaan parin viikon päästä käymään :)

  Anonyymi: Jaa, ei ne mun mielestä ole erityisemmin tyttöjen housuja? Ei niissä kai missään kohtaa lue että "vain tytöille"? Mun mielestä leggingsit on pienelle lapselle hyviä housuja, niissä pystyy liikkumaan mukavasti eikä purista mistään.

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä Karri näyttää ihan tytölle, kun sillä on aina legginssit jalassa..

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: jos pelkkä housujen materiaali määrittää sun mielestä sukupuolen, niin mä en varmaan voi sanoa siihen muuta kuin että OK :D

  VastaaPoista
 9. Ihania nuo legginsi kommentit. Niitähän tosiaan myydään myös poikien puolella lastenvaate osastoilla. Eiköhän ne ole siis myös pojille. Heh :D Karri ei näytä pätkääkään tytöltä, pelkästään valloittavan söpöltä pojulta! :) Ja ps. ihania kuvia sulla täällä blogissa. Taidan jäädä seurailemaan.

  VastaaPoista
 10. Iiih oon poika ja käytän sydänkuosillia leggareita. <3 Mieti jos joku aikuinen mies kävelisi legginssit jalassa? :DD

  VastaaPoista
 11. Norppa: tervetuloa seuraamaan!:)

  Anonyymi: No mieti jos joku aikuinen mies kävelisi potkupuku päällä? Tai vaipat jalassa? Tai toppahaalarissa! Ja vielä nallekuosilla!

  VastaaPoista
 12. Nuo legginsi kommentit... :DD Tää sun blogi on tosi kiva, jäin lukijaksi! :) Ja Karri on aivan älyttömän suloinen!

  VastaaPoista
 13. just joo, onhan se kiva kuvailla Eiran rannassa miljoonatimantit sormissa hoitovapaalla vähän perhepotrettikuvia ennen kahvila aamiaista...ootko vähän hemmoteltu rich bitch?

  VastaaPoista
 14. Millä kameralla oikein kuvailet? niin hienoja kuvia sulla :)

  ps. Täällä myös 6 kk ikäsellä pojalla kyllä aina legginsit jalassa! Ei tietääkseni missään ole sanottu että ne keltaiset sydänkuvioiset leggarit ois vain tytöille;) Edellinen anonyymi voisi alkaa heräileen 2012 luvulle :)

  VastaaPoista
 15. Minun katse kiinnittyi tohon ihanaan timanttisormukseen :) (kihlat ovat suunnitteilla pian ja olen tietenkin valmistunut hyvin että tiedän sitten millaista sormusta katsella)
  Haluaisin vähän "näyttävämmän" kihlasormuksen ja vihkosrmus vois olla sitten vaikka ihan ilman mitäöän krumeluureja :D
  Toi sun sormus näyttää tosi ihanalle, just sopivan kokoinen kivi ja kivan sävyinen.

  Saanko udella kuinka monta karaatia toi timantti on ja mitä materiaalia sormus on, valkokultaako?

  Ja miten olet ihan näin arjessa kokenut ton sormuksen että onko käytössä ihan ok vai takertuuko helposti kaikkialle ja raapiiko sillä itseään ja muita? :D

  kiitos jos viitsit vastata :) siis ihan huimasti kiitoksii :)

  VastaaPoista
 16. Anonyymi: mä en tiedä yhtään, että kuinka monta karaattia tämä on mutta sen tiedän että sormus on valkokultaa:)Tässä on tuo yksi iso timantti ja sen ison molemmin puolin on sormukseen upotettuina vielä pienemmät timantit.
  Arjessa tämä tuntui aluksi vähän "tönköltä", tuntui että tarttuu kaikkialle. Mutta tosi nopeasti tähän tottui ja nyt tätä ei enää edes huomaa, eikä tämä kyllä mihinkään oikeasti tartu vaikka siltä tuntuukin. Itseään tällä ei millään saa raapaistua eikä ketään muutakaan, paitsi vauvan kanssa on saanut välillä vähän varoa. Aika nopeasti tämän kanssa tottuu olemaan, vaikka aluksi tosiaan tuntui siltä että kokoajan pitää varoa:)

  VastaaPoista
 17. Heiniboo,
  Kiitän vastauksesta :)

  Kiva kuulla kokemuksia. Mä yleensä käytän vaan aika sileitä sormuksia joten varmasti tottumista mullakin on siihen että on yksi isompi kivi.
  Mun mies halusi että on ehdottomsti yksi isompi timantti ja ei sitten mitään pieniä ympärillä :D En tiiä miks mutta käyhän se mullekin niin :D

  Mutta siis tosi kauniin näköinen toi sun kihlasormus :) Toivottavasti pääsen pian mieheni kanssa sormuskaupoille ;)

  VastaaPoista