tiistai 19. kesäkuuta 2012

Karkki vs. hammaspesu

Tänään aamulla Karri taas todisti, että omena on pudonnut kauas puusta. Mua väsytti, enkä millään jaksanut nousta sängystä ylös mutta Karri vinkui lattialle kuin heikkopäinen. Päästin sitten vaippahousun vapaaksi ja jäin itse sänkyyn mielenkiinnolla kuuntelemaan mitä mahtaa tapahtua kun valvova silmä ei näe. 
Kuului rapistelua. Muistin, että Juho taisi jättää hedelmäaakkospussinsa sohvalle illalla. En kuitenkaan jaksanut vieläkään kammeta takapuoltani sängystä ylös, vaan jatkoin kuuntelemista. Rapinaa, rapinaa. Sitten rapina loppui ja tuli pelottavan hiljaista. 
Nousin ylös ja menin katsomaan onko Karri kenties tunkenut suunsa täyteen aakkosia ja haukkoo nyt naama sinisenä henkeään lattialla, vai onko tahmaisia namuja levitelty ympäri mun karvamattoani. No ei ollut kumpaakaan, vaan Karri istui muina miehinä olkkarin lattialla harjaamassa hampaitaan pöydälle unohtuneella hammasharjallaan. Niin, ja yhtäkään karkkia ei ainakaan toditetusti oltu syöty. 

Tämä päivä on ollut ihan arrrmottoman tylsä. En muista milloin viimeksi olisi ollut näin t-y-l-s-ä-ä!
19.6.2012 053-001
19.6.2012 061-001
19.6.2012 086-001

3 kommenttia:

 1. Karri näyttää ihan bodarilta tos keskimmäisessä kuvassa! :D

  VastaaPoista
 2. Ihana :D Meilläkin kyllä tykätään leikkiä hammasharjalla, itse hampaidenpesu on sen sijaan ihan nounou.

  Tuo teidän lattia on muuten ihana, aina ihastelen sitä näistä kuvista :D Ja tietysti poikaa myös!

  VastaaPoista
 3. Hihii! Hyvin olette saaneet hammaspesuopit menemään perille! Meillä Taapero suostuu ottamaan hammasharjan suuhunsa vain, jos se on kuorrutettu hammastahnalla, ja silloinkin vaan imeskelee tahnat parempiin suihin.

  VastaaPoista