tiistai 22. toukokuuta 2012

Nettiongelmia ja kaloja

Meillä on netti rikki, ollut jo melkein viikon. Meillä on ollut mokkula joka on kokenut vähän kovia ja vedellyt viimeisiään jo pitkään, kunnes hajosi lopulta käsiin. Uutta ei kyllä osteta, ne tikut on ensinnäkin törkeän hintaisia pelkiksi tikuiksi ja halutaan muutenkin vähän paremmin toimiva netti. Ei vaan olla saatu sen hankkimista aikaiseksi ja oikeastaan pieni netistä vieroittuminen on tehnyt ihan hyvää.

Me oltiin eilen Sea worldissa. Mä olen käynyt siellä viimeksi silloin, kun se oli vasta avattu eli aika kauan sitten. Karri oli ihan innoissaan kaloista, naureskeli värikkäille ja yritti ottaa niitä kiinni lasin läpi.
Ses Worldissä kiertelyn jälkeen jäätiin vielä linnanmäelle hetkeksi, kun Juho halusi voittaa niistä peleistä jotain. Lopulta se voittikin ison koirapehmolelun, jonka Karri sitten sai.

Toivottavasti tänää tulisi samanlainen aurinkoinen ja lämmin päivä, niin voisin mennä Karrin kanssa puistoon vaikka koko päiväksi. Eilen me oltiin jo jonkin aikaa, mutta mulla oli jalassa mustat farkut jotka osoittautuivat ehkä typerimmäksi vaatevalinnaksi ikinä, oli nimittäin kuuma!!

Mun pitäisi ostaa Karrille jotkut tennarit, kun kaikki meillä olevat kesäkengät on joko liian pieniä tai isoja. Olisin niiin halunnut converset ja yritin sovittaakin niitä jo, mutta nuo jalat on niin kovat sätkimään ja heilumaan ettei niiden pukemisesta tullut yhtään mitään. Tulin siihen tulokseen että paras luovuttaa, en mä kuitenkaan kotonakaan jaksaisi taistella yhtien kenkien takia joka päivä joten antaa converse asian odottaa vielä ainakin pari vuotta ja siihen asti mun villi pentuni saa käyttää mahdollisimman helposti jalkaan sujahtavia kenkiä. Karrilla oli vauvana ne first star converset, eikä niitäkään käytetty kuin muutama hassu kerta saman pukemisongelman takia.
4 kommenttia:

 1. Moikka, voisi olla kiva käydä tuolla Sea World. Adéa ainakin tykkäisi. Teitin Karri ollut söpönä liikenteessä, mistä tuo farkku?lätsä on? -Tiina

  VastaaPoista
 2. Hei, kuinka tilava toi sea world on liikkua ja katsella? Mietin, että onko sinne turha edes yrittää mennä isompien vaunujen kanssa..? :)

  VastaaPoista
 3. Meillä on yksi huawein (?) nettitikku/mokkula, jos auttaa? Ei ole käytetty sitä pariin vuoteen ja makaa tuolla laatikossa vailla uutta käyttäjää.

  VastaaPoista
 4. Adéa: Lätsä on Zarasta. Kannattaa kyllä käydä tuolla, Karri ainakin tykkäsi kovasti!

  Ansku: Ihan hyvin tuolla mahtuu liikkumaan, meilläkin oli nuo Karrin rattaat mukana. Kannattaa tosin mennä ei-niin-ruuhakaisena-aikana, koska uskoisin että kovassa ruuhkassa voi vanujen kanssa tulla tuolla aika ahdasta...

  VastaaPoista