maanantai 7. toukokuuta 2012

Hiekkisjengi


Eilen oltiin leikkipuistossa oikein koko perhe, kun Juhollakin oli vapaata. Karri leikki ensimmäistä kertaa hiekkalaatikolla, rikkoi hiekkakakkuja ja kaivoi kuoppia. Mä ostin vähän aikaa sitten pojalle omiakin hiekkaleluja, mm. pinkin glitteri ämpärin....Se ämpäri näytti kyllä kaupassa enemmän punaiselta enkä huomannut niitä glittereitäkään siellä kaupan valossa. No, meillä ollaan nyt sitten ainakin muodikkaasti sukupuolineutraaleja. Sitäpaitsi Karri tuntuu tykkäävän ämpäristään, sinne on nimittäin kiva työntää pää sisälle ja huutaa, kun se huuto kaikuu.

Hiekkalaatikkohommat oli niin paljon Karrin mieleen, että kun oli aika jättää laatikko taakse ja istua rattaisiin, alkoi sellainen huuto ettei varmaan kenellekkään jäänyt epäselväksi että nyt on lapsi raivoissaan. Meidän oli tarkoitus mennä vielä kahville, mutta kahvitunnelman latisti aika tehokkaasti rattaista kuuluva hyeenan karjunta. Käännettiin siis suunta kohti kotia ja tyydyttiin omaan mocca masteriin.

5 kommenttia:

 1. Onpas ihana poika ja ihana blogi ja koti =)

  VastaaPoista
 2. Oi nostalgista, tuossa leikkipuistossa olen minäkin joskus skidinä leikkinyt.

  Onpas Karri jo reipas leikkijä ulkona, meidän napero ei vielä oikein osaa olla muuta kuin vaunuissa.

  VastaaPoista
 3. Karri tarvitsee kengät. Meillä on vaan talvikenkiä...

  VastaaPoista
 4. danielika: kiitos kiitos =)

  Pipsa: Ei Karrikaan vielä kauaa ole hiekkalaatikolla leikkinyt, ihan pari viikkoa vasta:) Keinumassa ollaan kyllä käyty jo tammikuusta asti.

  Laura: Kartsalla on kenkiä mut ei se suostu käyttämään niitä...Just eilen yritettiin taas opettaa sitä olemaan ne jalassa, mutta se saa aina jotenkin kiskottua ne pois...

  VastaaPoista
 5. Tuttu puisto meillekkin kun kaveri asui ennen tuossa naapurissa :)

  VastaaPoista