tiistai 17. huhtikuuta 2012

Uudessa kodissa

Vihdoin ollaan saatu kaikki tavarat tänne uuteen kotiin, ja jotain jo paikoilleenkin, vaikka on täällä vielä aikamoinen kaaos ja tavaraa ympäriinsä.
Muutosta selvittiin ilman että mitään hajosi, tosin Karri sai ensimmäisen mustelmansa poskipäähän kontatessaan keittiöön jossa on "askelma". Sitä askelmaa hän ei tietenkään huomannut vaan lensi poskelleen laattalattialle.

Olohuone on ihan valtavan kokoinen. Kuvasta sitä ei ehkä huomaa, mutta esimerkiksi tuo säälittävän pieneltä näyttävä matto on 2,8m pitkä. Keittiössä on kaasuliesi, mikä on mun mielestä pelottavaa. Juho teki kyllä sillä jo ruokaa ja todisti ettei se räjähdä, mutta silti se kaasu karmii mua. Mä tosin en uskalla käyttää edes meidän Soda streameria kun pelkään että se räjähtää...

Huomisen projektina on saada kaikki ylimääräinen kuten nuo Elfat pois olohuoneesta, sekä vaatteiden siirtäminen jätesäkeistä omille paikoilleen. Siinä sitä hommaa sitten onkin.9 kommenttia:

 1. Voi ei ku on ihanan näköinen asunto teillä! Kateeksi käy! :D

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan näköinen asunto. Voi kun joskus itsekin sais noin ihanan kodin.

  VastaaPoista
 3. Kaasuhellat on kyllä vähän pelottavia! Mutta kyllä niitä oppii käyttämään kun pari kertaa harjottelee=)

  VastaaPoista
 4. Vautsi. Vaikuttaa ihanalta. Ja samma här. En ole itsekään suostunut kaasuhelloihin koskemaan, vaikka joidenkin mukaan ne kulemma olisivat juuri niitä parhaita.

  VastaaPoista
 5. Kivalta vaikuttaa :) Onnea hirmusti uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 6. voi että, tosi kivan näköinen asunto ! :) miten löysitte ?

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköinen koti. Rakastan noita ikkunalautoja!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille, kaasuhellaharjoitus on jo vähän edistynyt ja uskallan jo sytyttää levyt, mutta uunia en ole vieläkään uskaltanut edes kokeilla :D

  Ja Bella: ihan oikotieltä löydettiin:)

  VastaaPoista