perjantai 20. huhtikuuta 2012

Shoppailua ja kitinää

Olin tänään kaupungilla kiertelemässä Karrin kanssa, kun halusin päästä edes hetkeksi pois täältä jätesäkkien keskeltä. En edes muista milloin viimeksi olisin ostanut Karrille vaatteita ihan kaupasta, kun tavallisesti tilaan kaiken netistä. Tänään kuitenkin ostin muutaman uuden vaatteen, kun kerrankin löysin hm:stä jotain kivaa. Siellä kun kaikki kiva tuntuu loppuvan kokoon 62 (olen kai tämän joskus ennenkin sanonut?), tuo haalari on KappAhlista.  

Mä en tiedä johtuuko se siitä että ollaan uudessa kodissa vai siitä, että Karrille on tulossa monta hammasta samaan aikaan, mutta viimepäivinä kitinän ja tyytymättömyyden määrä on ollut ihan kamala. Tavallisesti Karri sopeutuu kaikkeen ja tykkää oikeastaan kaikesta, mutta nyt ei mikään ole hyvin. Nukkumaan meno on ihan yhtä helvettiä, ja hereillä ollessa yksikin väärä liike saa aikaan sellaisen huudon ja karjunnan että naapurit varmaan tykkää meistä ihan hirveästi.
Juuri äsken taistelin yli tunnin saadakseni rättiväsyneen Karrin päivunille ja lopulta uni tuli vasta kun kieritin koko pojan peiton sisään "kapaloon" ja työnsin maitopullon suuhun. 
En tiedä mistä sitten johtuu, mutta sen voin sanoa että on todella rasittavaa.

6 kommenttia:

 1. tuo apina t-paita on hieno :P

  VastaaPoista
 2. tuttua tuo päiväunille taistelu, meillä on parhaimmillaan taisteltu yli 2h ennenkuin 10kk ikäinen poika on saatu nukahtamaan. Itsekään en tiedä mistä johtuu, mutta hermot on koetuksella päivästä toiseen :D

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa tänne pääkaupunkiseudulle asustamaan (takaisin kai? :D) :)

  VastaaPoista
 4. AI hei onnea uuteen kotiin! Kivat ostokset, etenkin haalari ja apinapaita :D

  VastaaPoista
 5. Kivoja vaatteita=) Meillä on nyt käytössä 68 vaatteet ja sen jälkeen on kyllä hankalampi löytää kivoja vaatteita. En millään haluais alkaa vielä pukemaan pikku-ukkoa pikkupojaksi=) Haluaisin vielä käyttää bodyjä=) Mistä netissä yleensä tilaat pojallesi vaatteita?

  VastaaPoista
 6. xxx: niin mustakin!

  Lare: ehkä tämä on sitten joku 10kk ikäisten "vaihe"...

  Krista: Kiitos kiitos, takaisin juu:)

  Minttu: kiitos! Apinapaita ja haalari on munkin mielestä parhaat:)

  Joanna: Mäkään en tykkää pukea vauvaa teinipojan näköiseksi, ja Karri käytääkin vielä bodyjä aika paljon. Tilaan usein babyshop.com:ista, lillacompany.fi:stä ja lekmeristäkin joskus kun siellä on aika hyviä aleja:)

  VastaaPoista