torstai 8. maaliskuuta 2012

Ostoskeskusemäntä

Tässä äitiysloman aikana on ollut aikaa koluta moneen kertaan läpi kaikki lähialueen ostoskeskukset ja ylipäätään kaikki puodit joissa suinkin vain saa tuhlattua miehen hiellä ja verellä ansaitsemia pennosia. Ostoskeskuksissa pyöriessä on nähnyt jos jonkinlaista hiihtäjää, mutta ehdottomasti paras uusi löytö ovat ostoskeskus emännät. Siis ne leveäpyllyiset hyökkäysvaunuja työntävät ja ostoskeskuksissa kaiket päivät laahustavat emäntä-ihmiset. Myönnetään, kuulun joukkoon itsekin (leveää pyllyä en tosin tunnusta, kröhöm..).

Ostoskeskus emännän Emmaljungien renkaat ovat lähes uudenveroiset, koska niillä on rullailtu pelkästän sisätiloissa, ostoskeskuksissa. Ostoskeskus emännän lapsille ostarin pallomeri on tutumpi leikkipaikka kuin oma huone.
Ostoskeskus emännät käyttävät päivänsä laahustaen pitkin ostoskeskuksen käytäviä, ja harvemmin ostavat oikeastaan mitään (paitsi Hesburgerin kerrosaterian, jos on kuponkeja). Ostoskeskus emännältä lirahtaa housuun, kun sähköpostiin tulee ilmoitus alennuspäivistä. Alennuspäivien aamuna ostoskeskus emäntä on hyvissä ajoin hyökkäysvaunut poikittain Polarn O. pyretin ovien edessä varmistaakseen saavansa 5% alennuksessa olevat raidalliset kalsarit.

Ostoskeskus emäntä ei koskaan myönnä muille ostoskeskuspakkomiellettään, vaan saatta illalla ostoskeskuksessa vietetyn päivän jälkeen sanoa miehellensä "Jouduin tänään äkkiä käymään Jumbossa, kun Paawon valkoisen bodyn neppari irtosi. Oli ihan pakko hakea uusi, vaikka vihaankin noita ostoskeskuksia, ihan kauheita paikkoja!"

Mä vietin tänään päiväni Skanssissa. Olin Hesburgerissa (sillä kuponki kerrosaterialla), jätin Karrin syöttötuoliin istumaan kun hain itselleni ketsuppia. Takaisin tullessani huomasin, että Karri oli ottanut kokikseni, piti sitä käsissään kuin tuttipulloa ja joi pillillä kokista minkä kerkesi...Joku tulee saamaan kohta superpitkän hammaspesun.
Skanssista ostin myös kengät kokis-varkaalle. Ne ovat ensimmäiset kengät joilla voisi kävelläkin (jos osaisi), siis tuollaiset kovapohjaiset. Ei Karri noilla kyllä varmaan kävelemään koskaan tule, jäävät varmasti pieneksi ennen sitä, mutta ostimpahan nyt kuitenkin että ei keväämmällä tarvitse istua hiekkalaatikolla pelkissä tossuissa. 

Ja loppuun vielä naistenpäivän kunniaksi:
2 kommenttia:

  1. Kivat farkut Karrilla! Mustakin on uhkaavasti tulossa ostoskeskusemäntä.. Onneks ei sentään asuta keskustassa, muuten luuhaisin päivät pitkät Stockalla ja tuhlaisin huushollin viimesetkin rahat.

    VastaaPoista
  2. Ah, Emily Howard, naisten nainen! ;D

    VastaaPoista