torstai 15. maaliskuuta 2012

Kerrankin hyviä uutisia

Mun piti pari päivää sitten tulla tänne kertomaan, miten paljon mä vihaan asunnon etsimistä. Sitä kun ensin etsitään netistä sopivaa ja jokaisessa tuntuu olevan joku vika. Riipivä keittiö, kamala kylppäri, huono sijainti, liian kallis jne. Sitten kun lopulta saa valittua ne muutamat silmää miellyttävät yksilöt joiden näyttöihin voisi mennä, niin ne näytöt osuu tietenkin päällekkäin. Kun lopulta saa järjesteltyä niin että pääsee katsomaan haluamiaan asuntoja, niin siellä näytössä on sitten 50 muutakin joka taas aiheuttaa mulle ainakin totaalisen lannistumisen ja sataprosenttisen varmuuden siitä ettei me ko. asuntoa ikinä saada.
Näyttöjen jälkeen on sellainen inhottava epävarmuuden tunne. Pettymyksen pienentämiseksi yritän jo etukäteen selitellä itselleni ettei me kyllä mitään niistä asunnoista saada, ja silti samaan aikaan suunnittelen mille seinälle sohvan voisi laittaa. Lopulta asunnoista ei kuulu mitään ja koska mä en voi elää epätietoisuudessa on pakko soittaa (tai siis laittaa Juho soittamaan), että menikö se jo. Ja aina sama vastaus "joo, meni jo". 

Niin me tälläkin kertaa kylmä hiki otsalla etsittiin asuntoja. Koneen välilehdet oli täynnä sopivia ehdokkaita, joissa sitten loppujenlopuksi vähän kaikissa oli joku vika. Paitsi muutamassa. Laitoin taas Juhon asialle, ja soittokierroksen tuloksena muutama oli jo mennyt (miksi niitä ilmoituksia pidetään netissä jos asunto ei ole enää vapaana?), ja yhdessä, meidän molempien lempparissa, oli näyttö samana päivänä. Juho meni näyttöön ja taas mä ajattelin, että joo, no en todellakaan kiinnostu koko asiasta kun ei me sitä saada kuitenkaan. Mutta mites kävikään? Seuraavana päivänä meille soitettiin, että me saatiin se! Wuuhuu. Muutetaan siis huhti-toukokuussa takaisin Helsinkiin, ihanaan kotiin jossa on lautalattiat, korkeat huoneet, leveät ikkunalaudat, erikseen kylppäri ja vessa sekä rempattu kiva keittiö, lisäksi kaikki mahdollinen ja mahdotonkin on lyhyen kävelymatkan päässä. Jeeee!8 kommenttia:

 1. Onnea uudesta kodista!! Kuulostaa aivan huipulta!

  VastaaPoista
 2. Kiva että saitte asunnon! ja tosiaan kuulostaa kyllä tosi lupaavalta :)

  VastaaPoista
 3. Oi, onnea! Nuo asuntonäytöt on kyllä kerrassaan masentavia mut onneks teillä kävi tuuri! Mä olen myös haaveillut Helsinkiin takasin muuttamisesta ja joku tollanen koti ois ihan unelma.. Ehkä mekin vielä joskus.:)

  VastaaPoista
 4. Onnea! Ja tervetuloa (takaisin) Helsinkiin! :)

  VastaaPoista
 5. Onnea. Korkeat huoneet ja leveät ikkunalaudat kuulostaa ihanalta. :)

  VastaaPoista
 6. kuulostaa vanhalta kerrostalolta :) onnea!

  VastaaPoista