torstai 29. maaliskuuta 2012

Flunssaa aaa

Karri on flunssassa ja kauhean itkuinen, nauru muuttuu itkuksi sekunnissa ja toisin päin. Raukka myös kauhean väsynyt, mennyt nukkumaan monena iltana jo seitsämän aikoihin ja siitä sitten jatkanut aamuun saakka kuorsaten. Toivottavasti pian helpottaa, kun viikonloppuna pitäisi mennä ristiäisiinkin.

Siivosin tänään Karrin vaatelipastoa ja taas löytyi iso kasa pieneksi jääneitä vaatteita koossa 68, heitin ne pesuun ja laitan taas huutonettiin kunhan jaksan. Vaikka huutonetti on kyllä mun mielestä yksi rasittavimmista keksinnöistä, mutta siellä ne rytkyt kai parhaiten kaupaksi menee jos on mennäkseen.

Mä ostin tänään pitkästä aikaa niitä värikkäitä turkinpippureita, joten alan nyt pureskelemaan niillä hampaita halki ja kuuntelemaan musiikkia. Olin unohtanut Chisun ihan kokonaan, ja "löysin" sen taas  pari päivää sitten uudestaan. Voisimpa vaan maata turkinpippurieni kanssa peiton alla chisua kuunnellen kaiket päivät, etenkin tätä.
8 kommenttia:

 1. Teijän Karrilla on kyllä järjettömän isot ja ihanat silmät! :O :) Voih, ethän olis laittamassa myyntiin sitä raidallista po.p collegehaalaria? Se on niin <3

  VastaaPoista
 2. Karrilla on kyllä ihanat silmät! :)

  VastaaPoista
 3. Karrilla on kyllä tosi kauniit silmät :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat silmät on Karrilla. Muutenkin niin mahdottoman söpö:)

  VastaaPoista
 5. Karri ja Karrin silmät kiittää:) ja harika: en oo vielä laittamassa sitä raitahaalaria myyntiin, se on kokoa 74 ja sopiva vielä toistaiseksi, mutta kyllä sekin varmaan joskus loppukeväästä pieneksi jää ;)

  VastaaPoista
 6. hih, yritän suht säännöllisesti kyttää sitä huutiksesta, mut harva vissiin raaskii luopuu siitä :P

  VastaaPoista