lauantai 17. maaliskuuta 2012

Arkeakin arkisempaaKoko viikko on ollut ihan sitä samaa joka päivä, ylös kahdeksalta, vaipan vaihto, Karrin pukeminen ja hampaiden pesu. Karri olkkarin lattialle leikkimään ja mulle aamupalaa. Karri sänkyyn raapimaan Juhoa hereille ja mä suihkuun, hiusten kuivaus ja pukeminen. Iltalehti.fi:n ja facebookin selailu, Karrin kanssa leikkimistä, kauppaan. Karrin syöttäminen, vaipan vaihto, poika päiväunille. Pyykin pesua, astianpesukoneen täyttöä/tyhjennystä, imurointia, pyykkien lajittelua, ruoan laittamista ja syömistä. Karri herää, välipalaa, puistoon keinumaan, Juho lähtee töihin. Me takaisin sisälle, hengailua, sängyllä makoilua ja leikkimistä, Karrille ruokaa, mullekin ehkä. Pikkukakkonen jonka Karri katsoo ja mä puoliksi nukun, puoliksi selostan jotain kissoista ja pelleistä tai mitä siinä nyt milloinkin hyppelee. Karri kylpyyn, kylvyn jälkeen alasti matolla pyörimistä, salkkarit, Karrille iltapuuro ja nukkumaan, mulle jotain herkkuja ja sohvalle. Kirjan lukemista, koneellta surffailua, telkkarin tuijottamista, Juho kotiin, nukkumaan. Ja seuraavana päivänä uudestaan.
Ensi viikolla teen kyllä jotain muutakin. Menen vaikka kaupungille kahville tai kirjastoon tai uimahalliin tai johonkin.

Pitäisi tehdä joku koko-asunto-inventaario. En jaksaisi taas muutossa raahata niitä viittäkymmentä mystistä johtoa joiden tarkoitusta ei kukaan tiedä, tai vuoden 2004 cosmopolitaneja. Puhuttiin joskus silloin kun ei vielä asuttu Juhon kanssa yhdessä, että meidän asunnossa ei sitten tule olemaan mitään turhaa, että kaikki turha heitetään pois eikä kerätä mitään krääsää. Nyt meillä ei mitkään maailman kaapit ja laatikot riittäisi tälle tavaramäärälle. Joka  ikinen kaappi on niin täyteen tungettu että 70 kauluspaitaa ja vuoden -87 monot lentää päälle kun liikauttaa liukuovea millin väärään suuntaan. 

Nyt mä unohdan turhaakin turhemman kaappisiivouspohdinnan ja alan dippaamaan nakkeja hesen paprikamajoneesi perunasalaattiin, sekä katsomaan spidermania. Oikeaa laatuviihdettä näin lauantai illan ratoksi (Piti muuten tarkastaa kalenterista mikä viikonpäivä tänään on).

4 kommenttia:

 1. Voi ei miten kaunis lapsi! :) Taisin rakastua. Onnea kovasti arkeen teille. :)

  VastaaPoista
 2. Heh, päiviä pitää tarkistella täälläkin. Ei vaan pysy perässä. Onnea asunnon löytämisestä!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia :D

  Kiva blogi sulla muutenkin!

  http://khetkia.blogspot.com/

  VastaaPoista