lauantai 18. helmikuuta 2012

Terroristi Karri

Tänään olisi ollut kiva käydä keinumassa tai pulkkailemassa, mutta ulkona on ankean pilvinen ilma ja Karrillakin vähän kiukkupäivä. Onneksi poika on vielä sen verran pieni, ettei hypi seinille vaikka joutuisikin olemaan koko päivän sisällä.
Vaikka itseasiassa Karri on alkanut hyppiä seinille viimeaikoina. Sitä ei voi jättää hetkeksikään yksin, tai heti ollaan jonkun kielletyn esineen kimpussa. En kyllä ymmärrä miten se on mahdollista, Karri nimittäin ei osaa ryömiä eikä kontata. Pakittaa hän osaa kyllä, ja pyöriä mahallaan ympyrää. Ehkä ne taidot sitten riittävät terrorisointiin.  Karri on nimittäin ihan jatkuvasti pakittanut isensä tv-tason alle johtokasaan, tai sitten verhojen alle repimään niitä alas, ja uusi villitys on olohuoneessa oleva peili jonka ympäri kiertää valot. Niitä valoja on vaan ihan pakko repiä ja heilutella ja samalla tuijottaa itseään peilistä nauraen naama punaisena. Lisäksi Karri tykkää avata oman vaippansa, vetää se pyllyn alta pois ja syödä sitä. Eikös se niin mennyt että suutarin lapsella ei ole kenkiä...
Sitten on vielä sängynpäädyn ja seinän väliin jäävä pieni rako, johon Karri enemmän tai vähemmän tahallaan tippuu joka ilta kun pitäisi käydä nukkumaan. Siellä se sitten makaa toinen käsi ja jalka maata kohti roikkuen ja toinen käsi+jalka kohti kattoa, sängyn ja seinän välissä itkien kuin hyeena. Sitä huutoa jatkuu niin kauan että isi tulee pelastamaan ja vielä pelastuksenkin jälkeen pitää hetki nyyhkyttää dramaattisesti pelastaja isin sylissä.

Mutta vaikka kokoajan pitääkin olla silmät selässä ja käsissä ja takaraivossakin, niin on se vaan kivaa kun toiseen on tullut vähän ihmisen elkeitä, eikä tarvitse enää maata avuttomana paikallaan.  Karrista on seuraakin jo paljon enemmän.

Meillä on tänään ohjelmassa Juhon tekemiä hamppareita, jätskiä ja leffoja ja putousta. Palaillaan!
7 kommenttia:

 1. Ihanant nuo Karrin pöksyt! JA tuossa hampparissa onki syömistä. Se on kumma, ku omatekemistä hamppareista ja tortilloista tulee aina niin isoja, vaikka yrittää tehä pieniä.

  VastaaPoista
 2. Kardemumma: leggingsit on kyllä kivat, tosin en tiedä kovinkaan montaa Mini Rodinin vaatetta joka ei olisi kiva....:) Ja totta, että omatekemistä jutuista tulee aina ihan valtavia, tortillatkaan ei koskaan mahdu kiinnii...

  VastaaPoista
 3. Nu tuo on kyllä hamppari!! :D

  VastaaPoista
 4. Mä hekottelin täällä itsekseni varmaan 10 minuuttia kun luin tuon sänky+seinä+hyeena huuto jutun :D :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat nappisilmät!:) Ja vitsi kuinka hekullisen näkönen hamppari!!

  <3: http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. ai että mikä hamppari!

  ja mäkin kiinnitin huomion upeisiin pöksyihin pojalla! :)

  VastaaPoista