perjantai 24. helmikuuta 2012

Flunssa iski

Karri on kipeänä. Kova yskä ja vähän nuhakin, henigtys rohisee. Ollaan sitten oltu koko päivä sisällä, Karri yökkäri päällä.
Kiepydestä huolimatta vauhti on kova. Karri on oppinut nousemaan punnerrus asentoon, ja siitä konttaus asentoon jossa heiluu edestakaisin. Ei varmaan kauaa enää mene, ennen kuin saadaan takiainen seuraamaan joka paikkaan. Nytkin Karri kyllä tarraa esimerkiksi lattialla oleviin jalkoihin kiinni ja puree oikein kunnolla, välillä niin kovaa että leuat saa oikein vääntää kädellä auki.

Mä odottelen, että on aika antaa pojalle iltapuuro (Joo, ihme on tapahtunut ja puuro maistuu!) ja laittaa nukkumaan. Sen jälkeen alkaa mun oma aikani, eli Salkkarit, Voice of finland ja sipsit. 

Ainiin, viimeyönä mä koin "desperate housewife" ilmiön. Näin nimittän koko yön unta, jossa vain ja ainoastaan suunnittelin kauppalistaa. Mietin siis koko hemmetin yön että mitä sieltä kaupasta pitäisi ostaa, ja kaikkein pelottavinta oli se, että muistin sen kauppalistani vielä aamullakin ja olin unessani miettinyt juuri niitä asioita mitä oikeastikin sieltä kaupasta pitäisi hakea. Kyllä mä mieluiten näkisin unta jostain muusta kuin tiskikonetableteista, riisistä ja lohesta....
5 kommenttia:

 1. Heeehh, repesin noille kollaasin kuville!! Toinen punnertaa ihan pää punaisena ja ilmeellä!! :DD

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia!! ei yhtään iske hei vauvakuume.. ;D

  VastaaPoista
 3. Voi itku, toivottavasti menee ohi helpolla!

  Harmi että nyt vasta löysin blogisi, itse vastikään suljin omani. Meillä on kanssa heinäkuussa syntynyt poika, ja oli kiva lukee samanikäsen touhuja. Meillä ei tod vielä istuta noin hyvin, eikä seisota suorilla jaloilla :)

  Karri on tosi suloinen! Tuun joskus taas kurkkiin mitä teille kuuluu :)

  Teija

  VastaaPoista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu. Sulla on valtavan söpö poika ja mainiot jutut! :)

  VastaaPoista