tiistai 31. tammikuuta 2012

Tiistain tilannekatsaus

Mä ja Karri ollaan oltu oman onnemme nojassa eilisestä aamusta saakka, kun Juho on työreissussa. Mä olen käyttänyt tilanteen törkeästi hyväkseni syömällä yksin kokonaisen paketin pekonia, suklaalevyn, nukkumalla leveässä X asennossa keskellä sänkyä ja katsomalla kaikkia niitä ohejlmia joiden katsomisesta me tavallisesti kinastellaan, kuten esimerkiksi I used to be fat, Salatut elämät ja Satuhäät. Karri on kalunnut kahdella vähän aikaa sitten ilmestyneellä hampaan alulla porkkanaa ja kylpenyt niin että vesi roiskuu.

Mä suoritin myös eilen suuren vaateinventaarion. Tuntuu että teen näitä inventaarioita vähän joka viikko, mutta tälläkertaa sain jotain aikaiseksikin. Nimittäin jaoin pienet vaatteet roskiin, hyväntekeväisyyteen, säästöön ja myyntiin meneviin.
Roskiin menevät ne joissa on pinttyneitä tahroja, reikiä tai kauheasti nukkaa. Hyväntekeväisyyteen taas ne jotka ovat hyväkuntoisia h&m, lindex yms. perusvaatteita kuten bodeja, leggingsejä ja potkupukuja joita en viitsi säästää mutta en myöskään myydä koska niistä ei voi paljoakaan pyytää joten postikulut olisivat tod. näk. kalliimmat kuin itse vaate. Itselleni säästän rakkaimpia pikkuvauvavaatteita joita haluan pukea sitten joskus seuraavalle lapselle(plus ihan vain muistoksi esim. kotiintulovaatteet ja ristiäisvaatteet), ja myyntiin laitoin sitten loput hyväkuntoiset vaatteet joista kehtaa jotain pyytääkin mutta joita en rupea seuraaville säästelemään. Tai no itseasiassa, laitoin eilen jopa kaksi vaatetta, loput tässä pikkuhiljaa kunhan saan aikaiseksi kuvata ja taistella tuon maailman ärsyttävimmän huuto.netin kanssa! TÄÄLTÄ ne vaatteet kuitenkin löytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti