sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Pulkkailua ja after ski tunnelmia

Tänne meillekin on tässä viikonlopun aikana tullut vihdoin kunnon talvi. Jippii. Aurajoki on jäässä ja lunta on maassa. Ihan sen kunniaksi päätettiin heti aamupäivästä lähteä testaamaan Karrin eilen saamaa pulkkaa! On kuulkaa sellainen menopeli vauhtiraitoineen että hitaammat jää alle.
Ulos lähteminen näissä yli kymmenen asteen pakkaskeleissä olikin sitten ihan oma lukunsa. Karrikaan ei erityisemmin arvostanut asuaan joka koostui sukkahousuista+bodystä, kollareista+collegepaidasta, villahaalarista, villasukista, kypärämyssystä, paksuista Jonathan rukkasista, talvihaalarista ja piposta. Karri näytti ulkovaatteissaan ehkä puolimetriä tavallista pidemmältä ja kymmenen kiloa painavammalta.

Karri otti pulkassa istumisen melko vakavasti, ei paljon hymyjä irronnut. Posket saatiin kuitenkin punaisiksi ja oltiin kerrankin sunnuntaireippailijoita! Lyhyellä lenkillämme me nähtiin: Lokki nokkimassa jäistä jokea, pari spurgua syömässä lunta, paljon muita sunnuntaireippailijoita, turistinainen jonka kaulassa roikkui kolme järkkäriä, jäätynyt oksennus ja toinen michelin ukoksi naamioitu pulkkailija.

Kotona virittäydyttiinkin sitten after ski tunnelmiin keittämällä kahvia ja kylvettämällä Karri lämpimässä kylvyssä oikein vaahdon kera! Karri muuten tuntuu tykkäävän tuosta kylpemisestä kerta kerralta enemmän ja parasta on tietenkin se, kun Juho ilmeilee kylvyn reunalla ja Karri saa loiskia vettä yli laidan.7 kommenttia:

 1. Voi kun kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloiset kylpykuvat!

  Ja joen rannassa pakkasella on niin nättiä...

  Mukavaa tulevaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 3. Ihana toppapuku Karrilla! Mun pitäis kans ostaa Avalle uus, tää alkaa jäädä pieneksi...

  VastaaPoista
 4. Kiitos anonyymi ja jarna! Joen rannassa on tosiaan pakkasella ja kesällä tosi nättiä! Syksyllä ja keväällä ei sitten niinkään..:)
  Karrin toppapuku on juu ihan kiva, jos on tarvetta uudelle niin nythän niitä saa tosi halvalla vielä alesta!

  VastaaPoista
 5. Oi, nätti kypärämyssy! Mistä oot ostanut, ku kaikkialla on tosi tylsän värisii ja jotain 5-vuotiaiden kokoja ja pitäis pieniä löytää...? :)

  VastaaPoista
 6. Voi kun kylpy näyttää kivalta puuhalta! Ja Karrihan on aivan isänsä kopio jos kuvaa on uskominen!:)

  VastaaPoista
 7. kypärämyssy on Jonathan merkkinen, jesperjuniorista saa ainakin. Noita on muunkin värisinä ja tosiaan aika pieniäkin kokoja saatavilla:)
  Karria sanotaan todella usein Juho-kopioksi, että kai niissä sitten on samaa näköä:) Mä olen maailman huonoin erottamaan vauvoissa vanhempiensa piirteitä!

  VastaaPoista