sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Pipopoika ja junttiäitiTänään lähdin Karria pulkassa vetäen äänestämään. Päätin kuitenkin ensin tehdä pienen kävelylenkin, kun Karrikin viihtyi pulkassa niin hyvin ja ilma oli kaunis. 
Föriä odotellessa vanhusjoukko tuli ihastelemaan Karria, joka tietenkin nauraa hekotii kun sai kerrankin huomiota niin monelta ihmiseltä kerrallaan. Joen toiselle puolelle päästyämme saatiin vastaan seuraava ihastelijajoukko. Taas kyseltiin ikää, nimeä, ja nauratettiin poikaa. Jatkoin kävelemistä ja päätin poiketa viereiseen leikkipuistoon keinumaan. Karri tykkää kovasti keinua ja osaa istuakin vauvakeinussa jo tukevasti. Kun Karri sai keinumisesta tarpeekeen ja oltiin jatkamassa matkaa, puistoon pamahtikin iso kasa parivuotiaita lapsia jotka kaikki halusivat katsella Karria.
Päästiin lopulta liukenemaan paikalta. Kävelin rantaa pitkin, sillan yli takaisin "meidän puolelle" ja jatkoin kotiin päin. Muistin, että Karrin maito on lopussa ja poikkesin valintataloon ostamaan sitä. 
Tultiin kotiovelle ja Karri oli nukahtanut pulkkaan, joten kannoin koko komeuden hissiin ja pojan pulkkansa kanssa parvekkeelle unia jatkamaan. 
Istahdin sohvan nurkkaan tietokoneen kanssa, kun yhtäkkiä muistin että en ollutkaan käynyt ollenkaan siellä äänestämässä, mikä koko matkan tarkoitus oli! Päätin, että en varmasti ala uudestaan pukemaan ja raahaamaan Karriakin nukkuvana mukaan. Olkoon koko äänestäminen!

10 kommenttia:

 1. En kyllä yhtään ihmettelen että ihmiset kehuu ja ihastelee Karria :) Niin söpö poika Karri kyllä on :P Ja varisinkin noi pipot päässä! Niin ja mikkä ihanat suklaanappi simmut :)<3

  VastaaPoista
 2. On niin ihana poika kyllä että! :) suloisia kuvia

  VastaaPoista
 3. että voi olla lapsi sulonen!:) awsmöms

  VastaaPoista
 4. Mulla on aina tää sama kommentti, mutta en vaan pysty olemaan kommentoimatta kuinka sulonen Karri on! :)

  VastaaPoista
 5. minä löysin sun blogin jonkun toisen blogin kautta ja nyt tää on mun ehdoton suosikki. Itse painin vielä vauvakuumeen keskellä.. Ikää saman verran kuin sulla. Luin blogisi alusta asti, ja aivan ihanaa tekstiä ja kuvia! Karri on mahdottoman söpö!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille, Karri on kyllä aikamoinen hurmuri:)
  Anonyymi: kiitos! Tämä on ainakin mun mielestä juuri sopiva ikä saada lapsi! Ei todellakaan saa osakseen enää mitään "teiniäiti" mulkaisuja, mutta kuitenkin on sen verran nuori että esimerkiksi valvominen ei tee tiukkaa. Vaikka lasta ei olisi, valvoisin todennäköisesti kuitenkin :)

  VastaaPoista
 7. Voi mikä namihattu tuo ensimmäinen esitellyistä on! Mistähän se mahtaa olla löytynyt?;)

  VastaaPoista
 8. Äitiyshousut: Tuon ensimmäisen hatun nappasin kaverin lapsen pieneksi jääneiden kasasta, eikä siinä ole mitään lappuja...

  VastaaPoista
 9. Karri on kyl ehkä maailman söpöin lapsi! Oikeesti miun sydän sulaa näille kuville, tää on ehottomasti yks miu lemppariblogeista ollu jo pitkään! En oo vaan saanu aikaseks liityttyä lukijaksi, mutta nyt vois kyllä liittyä. :)

  VastaaPoista
 10. elina: Kiitos, ja tervetuloa lukijaksi!:)

  VastaaPoista