torstai 8. joulukuuta 2011

Uudet menopelit

No ei nyt sentään uudet, mutta uuden ilmeen saaneet kuitenkin! Vaunukoppa on nimittäin heitetty piiloon ja sitä käytetään tästälähin ainoastaan parvekepäiväunilla. Muuten mennään ratas osalla, jonka vauhdoin kopan tilalle eilen. Tuon saa makuuasentoon(ja makuuasennossa sitä vielä pidetäänkin) ja mikä tärkeintä Karrilla on hyvät näkymät! Eilen nimittäin hiihtelin Skanssissa (ei-turkulaisille tiedoksi, että skanssi on ostoskeskus) toisella kädellä vaunuja työntäen ja toisessa kainalossa Karri, kun poikaa ei enää vaunukopan oma rauha miellytä vaan pitää saada ihmetellä ohikulkijoita ja oikeastaan ihan kaikkea mahdollista. Ja kun Karri ei enää todellakaan aina vaunuihin nuku, niin miksipä sitä väkisin vaunukoppaa käytettäisi. Poju olikin uudesta menopelistään aika ihmeissään ja puristi edessä olevaa kaidetta rystyset valkoisina :) Kuitenkaan rattaat eivät olleet Karrin mielestä puoliksikaan niin kiinnostavat kuin isin Ikeasta ostama super cool jalkapallo joka täytyy kokoajan olla näköetäisyydellä ja mieluiten käsissä tai suussa.

Ja pakko sanoa, että kyllä nyt herkkää äiti-ihmistä koetellaan. Onko mun vauva muka jo niin iso vauva, että vaunukoppakin on jo ihan pläääh juttu?! Jos asia olisi musta kiinni, niin työntäisin lapseni vaunuissa kouluunkin.

Niin ja laitoin eilen tilaukseen noihin rattaisiin muhkean lämpöpussin, kun noissa kuitenkaan suoja ei ole läheskään sellainen kuin vaunujen suojassa...

7 kommenttia:

 1. Mä olen todennut tuon istuinosan kauppareissuilla paljon käytännöllisemmäksi kuin koppaosan näin lähemmäs 5kk ikää, koska pojalla menee hermo koppaosassa kun ei pääse ylös näkemään kaikkea hereillä ollessa. Saa poikaa pikkasen ylemmäs ja unen tullessa taas makuuasentoon.

  VastaaPoista
 2. meillä kans heivattiin viime viikolla vaunukoppa samasta syystä ja otettiin ratasosa käyttöön :) (meillä pari pvää Karria vanhempi tyttö. )

  VastaaPoista
 3. Mickey: näinpä juuri, ja kauppareissustahan on nautinto kaukana jos vaunuissa mekastaa oloonsa tyytymätön mukelo ;) joten kaikkien kannalta parasta pitää vauvat tyytyväisinä!

  Jenni.: Taitaa olla tämä maaginen +/- 5kk se ikä kun vaunukoppa alkaa tökkimään

  VastaaPoista
 4. Hei. Luin blogisi melkein kokonaan aamun aikana ja jään kyllä seuraileen!:) Teillä on suloinen poika:)

  VastaaPoista
 5. Moikka, löysin sun blogin äsken Its all about Ava -blogin kautta ja aloin selailemaan, söpö poika sulla! :) Ja mitkäs vaunut noi on? Tosi kivan näköset!

  VastaaPoista
 6. Nuo on Brio Sing 2011:) On kyllä ihan kivat ja näppärät!

  VastaaPoista