perjantai 2. joulukuuta 2011

Suunnitelmia

Tänään haettiin postista paketillinen uusia vaatteita Karrille, ja kaupasta hellyin ostamaan tuon Brion kilpikonnan. Se on kyllä tarkoitettu yli vuoden ikäiselle, mutta meneepä se nytkin jo ihan hyvin vaikka eihän Karri sen ideaa (eli liikkumista) vielä ymmärräkään. Ei siinä mitään irtoavia osia kuitenkaan ole.
Meillä onkin tälläkertaa aika paljon menoa tiedoksi viikonloppuna, kun Karri lähtee tänään illaksi isovanhemmilleen kyläilemään ja me Juhon kanssa tehdään jotain kivaa, ehkä mennään syömään jos Juho vielä työpäivänsä jälkeen ravintolaan suostuu menemään...
Huomenna illalla meille tulee mun kavereita ja tarkoituksena on tehdä intialaista ruokaa, mutta ruoka osuuden jälkeen siirrytään kyllä varmaan istuskelemaan johonkin baariin. En muuten ole käynyt missään iltaa istumassa sitten yli vuoteen, että ihan kivaa vaihteeksi! Juho ja Karri pakenevat sukuloimaan.
Sunnuntaina sitten suunnitelmissa on Ikea reissu (jo toinen ikea reissu viikon sisään) ja lihapullia tietenkin!

Nyt pitää alkaa pakkailla Karrille tavaroita kassiin iltaa varten ja siivoilemaan, kun tämä kämppä on taas sen näköinen kuin täällä olisi ollut vähintäänkin vietnamin sota, että ei tänne ketään kehtaa siivoamatta päästää....
Vaikka en yleensä suomalaisesta musiikista tykkää, niin mulla on soinut spotifystä pari päivää tämä:

3 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita! Jos saa kysyä, niin mistä tilasit nuo? Kun meilläkin vaatteet alkaa pikkuhiljaa hilautua pienemmiksi ja jostain pitäisi keksiä jotain ihania. Mistään ei kuitenkaan tunnu löytyvän, pyh.

  VastaaPoista
 2. nuo on tilattu lekmeristä:) babyshop.com:issa on aika paljon samoja, mutta yleensä huonommin kokoja ja pari euroa kalliimpia:)

  VastaaPoista
 3. Söpöjä vaatteita! Piti tulla kurkkaamaan, että kuka mun blogissa on käynyt. :)

  Ihana Brion kilppari. Pitääpä harkita omallekin muksulle, rakastan kilppareita. Meillä oli yksi kun olin nuori, mutta elävää en enää hankkisi. Tuo puinen olis varmaan tarpeeksi.

  Teidän Karri on aivan suloinen, nätti kuin nukke!

  VastaaPoista