perjantai 30. joulukuuta 2011

Siirtolapuutarha

Meillä on astiakaapissa melko ankea meininki. Lautaspuolelta löytyy 6kpl Ikean ruskeita peruslautasia, 6kpl samoja ruskeita lautasia syvänä versiona ja 5kpl edelleen samaa sarjaa leipälautasena (yksi hajosi joskus kun muutettiin Helsingissä). Lisäksi löytyy 5kpl pieniä KoKo kippoja eri väreissä ja siinä se sitten onkin. Nyt mä päätin heittää nuo ikeat mäkeen ja hankkia tilalle jotain kivempaa!
Pitkään mun ei asiaa tarvinnut miettiä, koska mun rakkauteni on ehdottomasti Marimekon Siirtolapuutarha sarjan puolella ja näiltä lautasilta haluan lihapullani jatkossa syödä. Isot matalat lautaset voisi kyllä olla valkoista tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivaa Teemaa, mutta syvät lautaset, kipot, kupit ja pienemmät lautaset Marimekkoa. Itseasiassa, noita syviä (keitto yms.)kulhoja (kuvassa vihreä kippo) meillä jo onkin, kaksi tuollaista vihreää ja kaksi musta-valkoista, mutta haluan näitä vielä kaksi lisää. Noita mustavalkoisia matalia lauatsia tilasin tänään 4kpl, ja niiden pitäisi saapua lähipäivinä. Lisäksi meillä on musta-valkoinen iso räsymatto vati.

Hankintalistalla on siis vielä pari noita matalia mustavalkoisia lautasia, Teema ja siirtolapuutarha sekä tasaraita kuppeja. Tykkään siitä, että astiat sopivat yhteen mutta ovat silti vähän erikuosisia. Mun mielestä kokovalkoinen kattaus on jotenkin tylsä.
Postipate toi muuten tänään sen paketin joka sisälsi niitä hullun halpoja vaatteita Karrille. Småfolkin sirkusbody oli ihana, vaikka vielä melko reilun kokoinen.  Neuletakki menee palautukseen koska se ei ollut livenä yhtään niin hieno kuin kuvissa. Loput odottavat laatikossa kevättä/kesää.

1 kommentti:

  1. http://emilia-itsallaboutava.blogspot.com/2011/12/blogivinkkeja.html

    ajattelin et saatat haluta vilkasta :)

    VastaaPoista