lauantai 19. marraskuuta 2011

Voihan korva

Karrihan oli viikko sitten kuumeessa. Parissa päivässä poika oli terve, mutta loppuviikosta hirveä nuha, yskä ja tukkoisuus palasivat. Tänään aamulla Karri nyyhkytti omassa sängyssään sellaista surullista nyyhkytystä kun ei tukkoisuudeltaan saanut edes kunnollista itkua itkettyä. Juho imi räkäimurilla pikkurillin paksuisia räkäklimppejä ja mä yritin kannella ympäri asuntoa että toinen rauhoittuisi mutta lopulta nyyhkytys lakkasi vasta kun väsymys voitti.
Iltapäivällä käytiin Mehiläisessä lastenlääkärillä, joka tutki Karrin perusteellisesti (potilas itse mulkoili vihaisesti lääkäriä mun sylistäni) ja korvatulehdushan sieltä löytyi...Saatiin antibiootit ja nyt Karri nukkuu meidän sängyssä ihan väsyneenä.
Mä vaan NIIN toivon, ettei tästä alkaisi mikään kierre. Mulla itselläni ei koskaan ole ollut yhtä ainoaa korvatulehdusta, mutta Juholla taas oli kuulemma pienenä ihan jatkuvasti. Voi Karri parkaa jos on siis perinyt isänsä korvat.

Nyt vaan lääkitään potilasta ja toivotaan että kipu helpottaisi pian. Sitä odotellessa me makaillaan poitsun kassa sängyssä ja katsotaan laatusarjaa nimeltä Talent suomi. Ihan näin by the way, en ymmärrä miten tuo ohjelma voikin olla niin huono! Michael Jacksonin tahdissa suun availu ei mun mielestä ole mikään talent...ja mikä se oli se huono munamieskopio?! En myöskään ymmärrä noita tuomareita, kun esimerkiksi salkkari Maaritilta tuo kritiikin antaminen ei onnistu ollenkaan. Miten nuo "talentit" voi muka kehittyä mihinkään kun kokoajan vaan kehutaan että "jeejee olette ihania ja söpöjä ja parhaita, höpöhöpö noille negatiivisille kommenteille".... Eikö tuomarin kuulu myös kertoa missä pitäisi parantaa ja minkä voisi tehdä toisin.....?

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti ei alkais mikään korvatulehdus kierre! Mulla on pienenä ollu ihan jatkuvasti korvatulehduksia mutta Joonalla ei oo onneks ollu kun kerran! Lääkärit aina kehuukin sen super korvia, kun se on ollu monta kertaa pitkään nuhassa niin ne aina sanoo että monilla lapsilla olis menny jo korviin tulehdus. onneks ei oo siis periny multa tota korvatulehdus taipusuutta :D

  VastaaPoista
 2. No teillä on käyny hyvä tuuri! Meillä kävi just niin että ensin oli pitkään nuhaa ja korviinhan se meni... Noooo vielä on toivoa ettei kierrettä tulis!:)

  VastaaPoista
 3. Mulla ja Otolla on molemmilla ollu ihan hirveenä korvatulehduksia pienenä, toivottavasti tolle meidän pallerolle ei tulis samat kärsimykset :( Onneksi ei oo vielä ainakaan ollu yhtää mut kyllähän niitä vielä kerkee tulla valitettavasti! Toivottavasti teillä on jo pikkumiehen korvat parempaan päin! :)

  VastaaPoista
 4. iina: No noi on kyllä inhottavia, mutta ei niille varmaan juuri mitään mahda, että tulee jos tulee :/ Meillä on jo parempaan päin, mutta kyllä noi vissiin vielä vähän pojua koskee ja antibiootti on ainakin pahaa :D

  VastaaPoista