keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Voi kauhu...

Noniin, nyt se on tapahtunut. Tänään kun viikkasin Karrin laatikostoon puhtaita vaatteita, päätin tarkastaa onkohan laatikossa jo jotain liian pieneksi jäänyttä, ja kyllähän siellä oli! En voi uskoa että mun ihmisprototyypille ei enää mahdukaan kaikki, vaan on tosiaan olemassa liian pieniä vaatteita! Kaikki 50 ja 56 kokoiset saivat siis lähteä. 62 on nyt juuri passeli koko, mutta uudet vaatteet ostan jo koossa 68. Kauheaa. Tein myös sen, mitä minun ei koskaan pitänyt tehdä: nuuhkin pieniä vaatteita. Kasasin ne pinoon ja katsoin niitä haikeasti. Kunnes sitten sängystä kuuluikin iloinen kiljaisu ja oli pakko lopettaa herkistely, no ehkä hyvä niin:)

Lähipäivinä meillä ei ole tapahtunut juuri mitään. On tehty kanakeittoa, siivottu, lajiteltu pyykkejä ja katsottu project runwayta netistä. Karri on kylpenyt lähes joka ilta kohtuammeessa(joka kai sekin käy kohta pieneki, nyyh). Tiedän, ettei jokapäivä kannattaisi kylvettää, muttakun toinen niin nauttii siitä! Sitäpaitsi iho ei ole kyllä kuivunut ollenkaan kylpemisestä huolimatta.
Myös soseet on olleet kova juttu. Mustikkaa, omenaa, päärynää, porkkanaa, perunaa, maissia, kukkakaalia ja banaania on meidän poika maistanut, ja oikeastaan kaikki on mennyt mukisematta alas asti. Ja tullut osittain myös ylös, hehheh. Olen muuten huomannut, että kaupan soseet maistuvat paremmin kuin omatekemät. Vaikka meidän blenderillä saa kyllä ihan tasaista, klimpitöntä massaa, mutta näköjään äitin ruuat sucks...

Nyt me odotellaan Karrin kummitätejä kylään ja poitsulla on oikein isänsä vanhat tossut jalassa sen kunniaksi! Noista tulikin mieleen, että suunnitelmissa on ostaa sisäconverset sitten kun Karri alkaa liikkua. Mieluiten punaiset tai valkoiset. Joka paikassa tuntuu vaan olevan myynnissä vaaleanpunaisia, joita en kyllä halua...pieniä...yhyy


4 kommenttia:

 1. Onko ollu muuten hyvä toi kohtuamme? Me meinattiin sitä mut sit ajateltiin just tota et se käy pian pieneksi.. Ja tila on niin rajallista ettei tänne voi tehdä yhtään hutiostoa!

  VastaaPoista
 2. No on ollut hyvä! Meillä on kylvetetty ton kohtuammeen lisäksi ihan tavallisessa vauvan ammeessa ja sitten ihan lavuaarissa, mut kyllä toi kohtuamme on niistä paras. Se asento on siinä jotenkin helpompi ja vauva "rentoutuu" siinä enemmän kuin muissa ammeissa.

  VastaaPoista
 3. Siis vähänkö teidän Karri on pikkunen!! :) Meiän Väpä siis on syntynyt elokuun 20. ja nyt sillä menossa vaatteet koossa 68. Öhöm, mitähän toi lapsi syö salaa, häpimiilejä? :D No okei on meillä vielä MUUTAMA 62!

  VastaaPoista
 4. laukku: oho! No mutta kai niissä lapsissa sitten tosiaan on "EROJA" :D! Just eilen juttelin yhden mun kaverin kanssa, ja se kertoi että sen 9kk vanha kummityttö käyttää kokoa 68....Nomutta joo, kyllä ne varmaan sit pikkuhiljaa tasaantuu!

  VastaaPoista