perjantai 25. marraskuuta 2011

vali vali vali

Mä alan olla kyllästynyt tähän pimeyteen ja lumettomuuteen. Tulisi sitten vaikka ne kolmenkymmenen asteen pakkaset mieluummin, mutta tämä jatkuva vesisade ja kymmenen asteen lämpötila alkaa pikkuhiljaa riipimään. Sitäpaitsi lumi toisi edes vähän valoa.

Muutenkaan lähipäivinä oikein mikään ei ole onnistunut. Tuntuu että koko maailma on kipeänä. Vauvauintiin ei voida mennä kun Karri on vielä vähän flunssainen, vauvakinoon ei voitu mennä kun kaverin lapsi oli sairastunut (tai oltaisihan me Karrin kanssa voitu mennä kahdestaan, mutta ei se ole sama), mun vanhemmille ei voida mennä kun äidillä on keuhkokuume enkä Karria halua tartuttaa ja nyt mulla itsellänikin on flunssa. 
Me ollaan siis oltu neljän seinän sisällä vankeina oikeastaan koko viikko ja tylsistyminen alkaa olla melkoista. Toisaalta ei huvita enää edes yrittää tehdä mitään kun kaikki menee päin mäntyä kuitenkin.

Ajattelin että olisin voinut sitten lopettaa valittamisen ja siirtyä iloisempiin aiheisiin, mutta niimpä, enhän keksi mitään positiivistä mistä kirjoittaa. Ehkä mä alan syömään nachoja ja dippiä, viihdyttämään Karria ja odottamaan josko Juho tulisi tänään töistä kotiin vaikka ennen puoltayötä (mitä ei kyllä tule tapahtumaan mutta toivoa kai aina saa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti