sunnuntai 6. marraskuuta 2011

sou mast kou ooon

Mä ja Karri leikitään tässä sohvalla ja taustalla tulee telkkarista kuorosota. Rupesin tossa kuuntelemaan, että MITEN huonosti voi ihmiset ääntää englantia? Ja jos ei oikeasti osata ääntää sitä pätkän vertaa, niin onko pakko laulaa englanniksi? Tuo yksi kuorokin valehtelematta lauloi "sou mast kou ooooon, jeah, insaid mai haart is breikkin"....
Ja kyllä, Karri on ihan hulluna telkkarin tuijottamiseen enkä jaksa kokoajan sitä iloa häneltä kieltääkään. Sen verran omistan maalaisjärkeä, että en usko n.15min kestävän päivittäisen telkkarin katsomisen tekevän lapsestani kouluampujaa, narkkaria, vaimonhakkaajaa, terroristiä tai pedofiiliä.

Noniin, nyt kun on puhuttu painavaa asiaa englannin ääntämisestä ja telkkarin katsomisesta, niin Karri vielä kertoo teille mielipiteitä project runwayn tämänkertaisista luomuksista:

4 kommenttia:

 1. Meilläki poika kattois telkkari varmaa koko ajan jos sais :) Onneks lelukaaren vilkkuvat valot on vähintää yhtä mielenkiintosta kateltavaa nii laitan Danielin niitä kattomaan ja ihmettelemään jos näyttää siltä et tv on liianki mielenkiintonen :D

  VastaaPoista
 2. Juu mä yritän myös kääntää huomiota lelukaareen tai peiliin tai johonkin muuhun, mutta jotenkin tuo aina vääntää päänsä niin että näkee telkkarin.. Ainut toimiva keino on mennä itse istumaan telkkarin eteen :D

  VastaaPoista
 3. Varmaan maailman suloisin poika teillä - siis meidän Eelin jälkeen, ymmärrät varmaan :)

  Sä etsit mustavalkoraidallista mattoa eteiseen:
  http://www.jotex.fi/ListPage/Category.aspx?CategoryId=42646
  Jotexilla on mustavalkoraidallisia muovimattoja, mutta en tiedä, onko muovimatto just se, mitä haet...ainaskin se olis helppo pitää puhtaana.
  Ikeassakin on yks mustavalkoraidallinen, MUTTA se valkoinen ei ole ihan puhdas valkoinen (vaikka kuva antaa niin ymmärtää), vaan se on luonnonvalkoinen.
  Täältä voi tilaa mittatilauksena:
  http://www.verhojamattoateljee.fi/index.php?pinc=2
  Kapein on 80cm eikä hinta oikeasti ole mikään paha mittatilausmatoksi per metri. Uskoakseni pystyvät lähettämään ympäri maata Matkahuollon kautta.

  VastaaPoista
 4. Tota Jotexin mattoa mä olenkin joskus katsonut, mutta en tykkää oikeen tosta materiaalista..Toi toinen oli kyllä tosi halpa mittatilaukseksi! Sinne pitää ehdottomasti ottaakin yhteyttä :) Kiitos paljon vinkistä!!

  VastaaPoista