tiistai 22. marraskuuta 2011

Iltajukeboksi

Nyt kun Karri on ollut kipeänä, on myös nukuttaminen ollut ainakin triplasti vaikeampaa kuin tavallisesti. Karria kyllä väsyttää mutta kun räkä valuu ja korviin koskee ei uni oikein ota tullakseen. Siksipä musta onkin tässä viikon aikana tullut aikamoinen ikivihreä hittiparaati. Karri sylissäni mä hyppelen ympäri asuntoa ja kailotan erittäin epävireisesti ilmoille joka ilta saman setin: Aluksi lähdetään näillä kesyillä liikenteeseen, popsi popsi porkkanaa, ihhahhaa ja maijan karitsa. Sen jälkeen siirrytään joululauluihin, kuten kulkuset ja petteri punakuono. Näiden jälkeen alkaakin sitten ikivihreät rallit Nylon beatilta, Gimmeliltä, Backstreet boysilta ja tietenkin Spice girlsiltä. Ilta huipentuu uskomattomiin tulkintoihin All by myselfistä ja my heart will go on:ista. Näiden jälkeen tulee illan viimeinen hidas, ja yleensä siinä vaiheessa kun kajautan ilmoille kovaa ja korkealta "Goodbye england's rose" Karri nukkuukin jo, ainakin melkein. Ja kyyyllä vain, illan viimeinen hidas on siis Candle in the wind ja kyllä kuulkaa mun ääneni voittaa Eltonin ihan mennen tullen... Mikä siinä muuten on, että nuo vanhat biisit muistaa sanasta sanaan ulkoa, mutta sitten niitä sellaisia joita jokapäivä kuuntelee ei muista millään?!

Juhokin on ollut vapaalla taas muutaman päivän, ja mä vietin eilen omaa vapaapäivääni. Olin siis omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni kaupungilla, ilman vaunujen työntelyä ja hisseihin jonottamista. Ostin Zarasta laukun ja kävin kahvilla stockmannilla. Kahvinjuonnin lomassa yritin epätoivoisesti irroittaa sitä Zaran laukun sisällä olevaa ärsyttävästi jemmattua läpyskää, joka saa hälyttimet hälyttämään joissain kaupoissa. En ymmärrä sen ideaa.
Kahvinjuonnin jälkeen tein vielä historiaa ja ostin Gina tricotista löysän collegepaidan. En ole ostanut ginasta mitään varmaan yli vuoteen, enkä käykään siellä oikeastaan koskaan, mutta ihmeitä näköjään tapahtuu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti