tiistai 15. marraskuuta 2011

Elossa ollaan

Täällä ollaan jo paranemassa, vaikka nuha onkin vielä kova. Itseasiassa niin kova, että Karri kuorsaa yöllä kun nenän kautta hengittäminen ei oikein onnistu.

Juholla on ollut muutama vapaapäivä, mikä on tuntunut aikamoiselta luksukselta. Me ollaan syöty hyvin ja oltu vaan kotona. Kavereita ja sukulaisia on käynyt meillä kylässä.Niin ja saatiin me aikaiseksi siivotakin. Se on oikeasti aika raskasta hoitaa täysin yksin vauvaa viikko putkeen. Ja voi ei miten rentouttavaa onkaan, kun voi olla saunassa, kuunnella samalla radiota ja kuoria kasvoja ihan rauhassa, eikä tarvitse kuunnella onko vauva herännyt vai ei. Ja kun ruoka on valmista, voi syödä sen lämpimänä ja tuoreena ihan rauhassa ainakin kerran päivässä.

Isänpäivänä Juho oli töissä, joten mä ja Karri mentiin mun vanhemmille. Karri oli kuitenkin vielä sen verran kipeä, että itki vaan naama punaisena. Kakkukahvien jälkeen katsoin parhaaksi poistua kotiin, laitoin pojan omaan sänkyyn nukkumaan, tilasin pizzan ja makasin sohvalla. Sekä askartelin Juholle hienon isänpäiväkortin:)

Ihanaa muuten, kun vihdoinkin on tullut kylmempi! Tänään käytin ekaa kertaa talvitakkia kun kävelin postiin hakemaan yhtä pakettia. Mä niin odotan ja lunta ja oikein kunnon pakkasia. Jollain oudolla tavalla mä pidän talvesta. Tykkään kasata villapaidat, toppatakit ja kaulahuivit päällekkäin ja vetää pipon syvälle päähän. Ja se ääni kun lumi narisee kenkien alla!

Mutta nyt mä yritän saada tuon yhden väsyneen apinan nukahtamaan, huomisiin:)

3 kommenttia:

  1. Sinulla on aivan äärettömän suloisen näköinen lapsi! :) (Suloinen on varmaan muutenkin, mutta kuvien perusteella voi arvioida vain ulkonäköä.)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: no voi kiitos:) suloinen hän on kyllä muutenkin, mutta toisaalta en tiedä voiko 4kk ikäinen vielä muuta ollakkaan kuin suloinen:)

    Anne: Karri kiittää:)

    VastaaPoista