torstai 10. marraskuuta 2011

Clasu löytöjä

Kävin eilen illalla Clas Ohlsonilla ostamassa säilytyslaatikot, joiden etuosassa on liitutaulu. Mun mielestä noi on tosi kivat, vaikka onkin sitä liitutaulua lukuunottamatta ihan tavalliset, vähän kiiltävät valkoiset laatikot. Noita oli saatavana myös kokomustina. Niinkuin varmaan näkyy, toiseen laatikkoon säilön Karrin lelut joiden tämänhetkinen "säilytys" paikka on lattioilla ympäri asuntoa, ja toiseen menee ainakin osa dvd:istä ja Juhon ps3 peleistä.

Mulla on nyt mun oma aika meneillään. Siis se hetki, kun lapsi nukkuu, eikä tarvitse tehdä muuta kuin maata sohvalla ja syödä danone rahkaa täydellisessä hiljaisuudessa:) Kohta alan leipomaan kana-pekoni-mozzarella piirakkaa. 

Karri on ollut tosi kiukkuisella tuulella tänään. Se on itkee, "mouruaa" ja huutaa kokoajan. Ei ole vaipassa mitään, ei nälkä, ei kylmä eikä kuuma, nukkumaan ei suostu (paitsi nyt pitkän taistelun jälkeen), sylissä oleminen ei auta, ei yhtään mikään. Mittasin kuumeenkin mutta eipä ollut sitäkään. Toivottavasti nukkuisi nyt pitkään, että olisi edes vähän paremmalla tuulella kun herää.Ja sitten vielä haaste, jonka laukku antoi:
1. Aukaise neljäs tiedostokansio, jossa säilytät kuviasi
2.Aukaise kansion neljäs kuva ja julkaise se blogissasi
3."selitä" kuva
4.Haasta kolme muuta bloggaajaa: en haasta ketään :)
Kännykällä otettu kuva muuttopäivänä mun ja Juhon ensimmäisestä varsinaisesta yhteisestä kodista. Tuota ennen asuttiin jonkin aikaa mun kämpässä, mutta siellä oli myös 2 kämppistä joten etsittiin kyllä kokoajan sopivaa asuntoa. Toi sijaitsi Töölössä ja oli kaikinpuolin ihan täydellinen (paitsi hinta ei ollut niin hirveän kiva). Mulla on ihan hirveästi ihania muistoja noilta ajoilta ja kaipaankin niitä välillä kovasti. Muuten asuttaisi tuolla varmasti edelleen, mutta se olisi ollut auttamattoman pieni kolmelle hengelle, joten viime toukokuussa muutettiin sitten pois. Kun tuota kuvaa katselin, niin tuli muuten ihan hirveä Helsinki ikävä taas...

5 kommenttia:

 1. Onpa kivoja nuo laatikot. Täytyy varmaan itsekin käydä ostamassa tuollaisia/tai saman tapaisia, kun tässä meidän uudessä kämpässä on vähän säilytysongelmia. :)

  VastaaPoista
 2. Voisitko tehdä jonkinnäköistä postausta teidän nykyisestä asunnosta? :) -sofia-

  VastaaPoista
 3. Klara: No tuolla Clas ohlsonilla ainakin oli kyllä samantapaisia ilman liitutauluakin. Ja nuo ei kyllä olleet kalliitakaan todellakaan:)

  Sofia: Kyllä mä varmaan jossain vaiheessa voin! Nyt on vaan niin hirveä sotku, enkä varmaan jaksa ihan lähipäivinä siivota, että hetki menee..

  VastaaPoista
 4. Löysin sun blogin tuolta toisen blogin kautta "linkitä blogisi" postauksesta kun kurkin sieltä itellenikin uutta luettavaa, sun blogis vaikuttaa mielenkiintoselta:)

  Tosi kivat noi laatikot mitä oot ostanu, hauskat kun voi ite kirjottaa mitä sisältää ja siis AIVAN IHANA toi auto tuolla takana!! Mistä tollanen on löytyny? :)

  Jos kiinnostaa niin käy myös kurkkailemassa mun blogiin: http://perhearkea-anna.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. anna: Moikka! Toi auto on tosiaan ihana, kunhan vielä Karri kasvaisi ja oppisi käyttämään sitä:)

  http://www.leluhuone.fi/product.asp?sua=2&lang=1&s=7901&q=y

  VastaaPoista